Altcoin analyse

CryptoBenelux video: Ethereum en VeChain update. Is VET klaar voor een run naar $0,10?

In deze video neem ik jullie mee door de koersen van Ethereum (ETH) en VeChain (VET). De Bitcoin koers heeft weer goed huisgehouden afgelopen dagen en dit heeft er voor gezorgd dat de koers van de altcoins flink gezakt zijn, maar VeChain zit momenteel op een sterke support. Wil je weten wat je hier kan verwachten? Kijk dan snel deze video.

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Bekijk snel deze video om erachter te komen en vergeet niet te abonneren op ons kanaal!

10% handelskorting op Binance! Maak een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting via de onderstaande link! Meld je nu meteen aan!

1.000 euro handelskorting op Bitvavo! Gemakkelijk en snel cryptocurrencies kopen via een broker? Dat kan direct via Bitvavo en via onze onderstaande link betaal je over de eerste €1.000 geen handelskosten! Meld je nu meteen aan!​​

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN