Bitcoin vs Ethereum

Topman van Galaxy Digital zegt dat Bitcoin en Ethereum met meer dan 100% gaan stijgen

Een topman van Galaxy Digital zegt dat de toonaangevende crypto-activa Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) halverwege volgend jaar zouden kunnen verdubbelen.

In een nieuw interview met Kitco News zegt Galaxy Digital’s handelsdivisie co-head Jason Urban dat het bereiken van nieuwe hoogtes door BTC en ETH onvermijdelijk is, en dat de twee top digitale activa per market cap elk 100% omhoog zouden kunnen gaan tegen Q2 2023:

“Als je het me aan het begin van het jaar had gevraagd, zou ik hebben gezegd dat ik Bitcoin zie op $100.000 [en Ether in de] $6.500 – $7.000 range. Denk ik dat daar tegenwind tegenover staat? Potentieel. Denk ik dat het iets zal uitmaken? Nee.

Dus als het niet het einde van het jaar is, zou het Q1 van volgend jaar [of] Q2 kunnen zijn. Het gaat gebeuren. Het grote aantal mensen dat in deze ruimte stapt, zal dat naar mijn gevoel alleen maar blijven stimuleren en het feit dat er zo’n potentieel is.”

Urban merkt ook op dat, hoewel hij gelooft dat Ethereum op een dag Bitcoin zou kunnen overtreffen, denkt hij alleen niet dat dit op korte termijn zal gebeuren.

In antwoord op een vraag van gastheer Michell Makori of ETH al dan niet BTC zou kunnen flippen, zegt Urban:

“Ik denk op een gegeven moment ja, maar is het op korte termijn? Nee. Denk ik dat het iets is dat we in de komende twee tot drie jaar gaan zien? Dat is waarschijnlijk het snelst, en ik kan het mis hebben. Ik denk niet dat het op korte termijn is.”

Urban zegt vervolgens dat de institutionele interesse in Ethereum toeneemt nu meer mensen de voordelen van smart contracts inzien:

“Ze beginnen de kracht van smart contracts [en] layers-1s te begrijpen, waar zo veel briljante geesten op kunnen bouwen, en Ethereum is dat.

Dat is het koper. Bitcoin is het digitale goud en Ethereum is het digitale koper.”

Kortom, de topman van Galaxy Digital vertelt dat hij het exacte tijdstip niet kan bepalen maar dat zowel Bitcoin als Ethereum gaat verdubbelen in prijs.

Bitcoin en Ethereum wisselen op het moment van schrijven respectievelijk $42.235 en $3.192 van hand.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN