CryptoPunks

eToro stapt in de NFT-markt met de lancering van eToro.art

Sociaal investeringsnetwerk eToro kondigt vandaag haar eerste stappen in NFT’s aan met de lancering van eToro.art, een nieuw programma voor makers, betrokken instanties en merken die actief zijn in de NFT-wereld.

Het fonds van 20 miljoen dollar zal worden gebruikt om blue chip NFT’s te kopen en opkomende makers en NFT-projecten te ondersteunen. eToro wil de kracht, het enthousiasme en de community van de NFT-wereld samenbrengen met haar eigen community van meer dan 27 miljoen geregistreerde gebruikers wereldwijd. Ook zal eToro haar gebruikers nieuwe manieren en middelen bieden om zelf NFT’s te verkennen en benutten. Yoni Assia, medeoprichter en CEO bij eToro, zei het volgende:

“Als bedrijf dat voortdurend zoekt naar de ‘trends van morgen’, ziet eToro een enorm potentieel in de metaverse en een reeks van nieuwe digitale assets. eToro heeft meer dan 27 miljoen geregistreerde gebruikers die vragen om inzicht in- en toegang tot deze nieuwe en opkomende technologieën. Als een pionier op het gebied van het aanbieden van cryptocurrencies naast traditionele assets, is het voor eToro een logische volgende stap om voor gebruikers de brug te slaan naar NFT’s en de metaverse. We zijn ontzettend enthousiast over de ontwikkelingen op dit vlak en kijken ernaar uit deze de komende maanden op de voet te volgen.”

De eerste fase van eToro.art is de onthulling van eToro’s NFT-collectie, inclusief blue chip-projecten als Bored Ape Yacht Club, CryptoPunks, World of Women, en projecten van opkomende kunstenaars. De plaatsing van deze projecten maakt eToro tot één van de vooraanstaande verzamelaars van NFT’s. Daarnaast wil eToro opkomende makers en merken ondersteunen bij nieuwe NFT-projecten.

eToro heeft de ambitie om 10 miljoen dollar te investeren in opkomende projecten en op te treden als een strategische partner die ondersteunt bij het op de markt brengen van nieuwe projecten in 2022. Projecten die samenwerken met eToro krijgen ondersteuning en kunnen gebruik maken van diensten om hun NFT-project van concept naar markt te brengen. Om deel te nemen aan het programma, zullen makers de intake op eToro.art moeten doorlopen. Guy Hirsch, Managing Director eToro Art bij eToro, gaf het volgende hierover aan:

“NFT’s brengen cultuur, technologie en beleggen bij elkaar. Als vooraanstaand sociaal investeringsplatform neemt eToro hier een voortrekkersrol in. eToro.art maakt via technologie de verbinding tussen makers, beleggers en bestaande kunstcollectieven. We zijn verheugd om onze steun te verlenen aan een breed scala van NFT-projecten die de diversiteit, creativiteit en positieve sociale impact weerspiegelen van deze communities.”

eToro zal de collectie deze week lanceren in het Bass Contemporary Art Museum in Miami, tijdens een privé-evenement gericht op de toekomst van cultuur. Vorige week kondigde Delta, een multi-asset verkenner en tracking app die door eToro is overgenomen in 2019, de mogelijkheid aan om naast aandelen, crypto’s en andere beleggingsinstrumenten, nu ook NFT’s te volgen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN