Dapper Labs UFC

UFC gaat fan-bonussen uitkeren in Bitcoin

Het Ultimate Fighting Championship (UFC), de organisatie achter het populaire mixed martial arts, zal fan-bonussen gaan uitkeren aan haar vechters in Bitcoin (BTC). De top drie vechters van het pay-per-view-evenement worden uitbetaald middels de fan-bonus. Het evenement wordt gehouden in samenwerking met de officiële partner van de UFC, namelijk Crypto.com. In totaal zullen er drie Bitcoin-fan-bonussen zijn die variëren van $10.000 tot $30.000. Over de hele wereld kunnen fans op de dag van het evenement stemmen op de officiële Crypto.com website voor de Bitcoin-bonussen. De eerste Bitcoin-fan-bonus zal worden geïntroduceerd tijdens het aankomende PPV-evenement “UFC 273: Volkanovski vs the Korean zombie” dat gepland staat voor 9 april. De Bitcoin-fan-bonus is een aanvulling op de traditionele Fight of the Night- en Performance-bonussen die worden toegekend aan UFC-atleten.

De president van de UFC, Dana White, prees de associatie met Crypto.com en zei:

“Deze nieuwe Fan Bonus of the Night is een geweldige manier om fans meer betrokken te krijgen bij onze evenementen en tegelijkertijd de vechters te belonen voor bad-ass prestaties.”

De afgelopen jaren hebben crypto en sport een van de beste synergieën laten zien. Zo zijn er verschillende grote sportbedrijven en evenementen die samenwerken met de nieuwe opkomende technologie. Ook zijn meerdere sporters op individueel niveau van waarde bij crypto-gerelateerde bedrijven. Recentelijk tekende Messi namelijk een deal met Socios.com om ambassadeur te zijn van het sports-crypto-platform.

UFC was een wereldwijd sportmerk en was een van de eersten die op crypto gebaseerde promoties integreerde en tekende zelfs een sponsorovereenkomst van $ 175 miljoen met Crypto.com in juli vorig jaar. UFC-vechters die veel lijken op NFL-sterren hebben ook gekozen voor BTC- en crypto-salarissen boven fiat-uitbetalingen. Het grote mixed martial art sportbedrijf heeft ook groot ingezet op niet-onaantastbare tokens, omdat het bedrijf in november vorig jaar zijn eerste officiële NFT had gelanceerd. Afgezien van UFC hebben andere grote sportbedrijven zoals Formula One, NBA en verschillende voetbalclubs over de hele wereld de afgelopen jaren cryptobedrijven aan boord genomen als hun belangrijkste merkpartners.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN