Bitcoin koers

Analist voorspelt grootste dingen voor Solana (SOL)

De bekende macro-expert en CEO van Real Vision, Raoul Pal, heeft recentelijk aangegeven dat hij optimistisch is dat Solana (SOL) zal blijven stijgen naarmate de prijs van de krachtige blockchain stijgt ten opzichte van Ethereum (ETH). Hij zei tevens dat hij meer ontwikkeling van het ecosysteem verwacht en dat het project op koers lijkt te zijn om beter te presteren dan Ethereum. Hij gaf het volgende aan:

“De SOL/ETH-grafiek is super interessant. SOL is de laatste tijd relatief rustig geweest, maar deze grafiek komt heel dicht bij het uitbreken. Ik heb het gevoel dat er nog veel meer uit het Solana-ecosysteem komt. Ik ben al een jaar of zo long.”

De opmerking van Pal kwam vlak nadat de Solana koers gisteren kort boven $140 steeg, nadat het in maart was gedaald tot een dieptepunt van minder dan $80. Op het moment van schrijven wordt de cryptocurrency echter verhandeld op ongeveer $135.

De macrogoeroe deelde tevens in een recent interview zijn kijk op de cryptomarkt in het algemeen, aangezien de markt tekenen van herstel vertoont na een neerwaartse trend van meerdere maanden. Pal gaf aan dat hij op de lange termijn optimistisch blijft over de ontluikende activaklasse en ging verder met:

“Als je denkt dat de groei vertraagt ​​en de inflatie vertraagt, dan wil je aandelen bezitten en je wilt crypto bezitten en dan zit je goed… Wat bezit je als goud nergens heen gaat?

Ik ben nog steeds 100% crypto omdat ik denk dat dat de grootste seculiere trend aller tijden is. Op mondiaal niveau van macro-investeerders ben ik long in dollars. Ik begin aandelen met exponentiële leeftijd te kopen en ga long op crypto en ik probeer de top op de obligatiemarkt te kiezen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN