Bexplus nieuws

Analist verwacht eerst nog een grote daling van de Bitcoin koers

Senior Bloomberg-strateeg Mike McGlone heeft in een recent interview aangegeven dat hij gelooft dat de Bitcoin koers eerst nog een crash zou kunnen doormaken, voordat het in de komende maanden een prijs van zes cijfers zal bereiken.

McGlone gaf aan dat de koningsmunt waarschijnlijk zal dalen tot het belangrijke ondersteuningsniveau van $30.000. Hij zei echter dat denkt dat de Bitcoin koers vervolgens zal stijgen naar een prijs van $100.000, wat een winst van 230% vertegenwoordigt. Hij zei het volgende:

“Als je het [Bitcoin] koopt voor ongeveer 41.000, denk ik, misschien in minder dan een jaar, je zou kunnen verwachten dat het naar rond de $100.000 gaat. Maar op deze niveaus op dit moment kunnen we gemakkelijk $30.000 als eerste zien. En ik verwacht volledig dat dat een beetje de risk/reward is, omdat $30.000 de belangrijkste ondersteuning is geweest.”

De senior Bloomberg-strateeg zei verder dat hij verwacht dat Bitcoin de aandelen in een neerwaartse trend zal volgen voordat er een ommekeer komt. Hij zei het onderstaande:

“Als het tij verdwijnt, wat ik verwacht in aandelen, verwacht ik volledig dat Bitcoin mee zal vallen en dat goud het beter zal blijven doen. En dan komen Bitcoin en goud naar voren. Dat is nu een scenario. Als ik het mis heb, gaat de aandelenmarkt gewoon weer recht omhoog, Bitcoin zal het beter doen, zoals het heeft gedaan.”

Volgens McGlone is Bitcoin (BTC) echter wel de investering van de hoogste kwaliteit in de crypto-markt, maar hij denkt dat de ‘zwakke handen’ er eerst nog een beetje uit moeten worden geschud, voordat het zich kan herstellen:

“Het belangrijkste van crypto’s is dat ze het speculatieve voorbeeld van de toekomst zijn. Ze kunnen 24/7 verhandeld worden, 18.000 van hen. Je weet wat er in Shiba Inu is gebeurd en dat soort dingen. Dat is gewoon dom. Maar Bitcoin is het goud in de markt. En het blijft speculatief. Ik denk gewoon echt dat het een beetje moet worden uitgeschud en dan weer als een hele markt moet stijgen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN