Bitcoin prijsactie wijst op potentiële prijsexplosie, aldus Coin Bureau

De pseudonieme gastheer van Coin Bureau, simpelweg bekend als Guy, heeft in een recente video aangegeven dat de Bitcoin koers zich op lijkt te maken voor een enorme prijsexplosie. Hij gaf tevens aan dat deze rally de altcoin-markt met zich mee kan nemen. Hij zei het onderstaande:

“Als we naar de grafieken kijken, kunnen we zien dat BTC blijft rondspringen tussen het patroon van de stijgende driehoek … Oplopende driehoekspatronen hebben de neiging om naar boven te breken – dat betekent dat we de komende weken een enorme BTC-pomp kunnen zien, die de rest van de cryptomarkt op een wilde rit zou kunnen nemen.”

De analist ging verder met het verleggen van zijn focus naar Ethereum Classic (ETC). Hij zocht in zijn video naar een duidelijke verklaring voor de recente stijging van $25 naar $39 op het moment van schrijven. Hij zei het volgende:

“Hoewel ik geen oorsprong voor de pomp van ETC heb kunnen achterhalen, is mijn beste gok dat er vooruitgang is geboekt bij de overgang van Ethereum van proof-of-work naar proof-of-stake. Het is waarschijnlijk dat veel Ethereum-miners ervoor zullen kiezen om ETC te gaan minen zolang het winstgevend is – het alternatief is om al hun dure apparatuur weg te gooien.

Sommige investeerders zouden het risico van een mislukte fusie met de meest directe concurrent van Ethereum kunnen afdekken … Hoewel de huidige pomp van ETC nauwelijks wordt geregistreerd op zijn langetermijnprijsgrafiek, lijkt het een aanzienlijke zone van prijsweerstand te hebben doorbroken en zou het kunnen blijven stijgen in het bereik van $50.”

Overgaand naar Ethereum-concurrent Avalanche (AVAX), stelde Guy vast dat de prijs van AVAX gestegen is van $67 een week geleden naar $88 op het moment van schrijven, gedeeltelijk veroorzaakt door de hype omtrent een aanstaande AVAX-conferentie in Barcelona. Hij sloot af met:

“Last but not least hebben we Avalanche. AVAX lijkt aan te trekken vanwege de aanstaande Avalanche-top in Barcelona. Het evenement zal naar verwachting veel zwaargewichten in de crypto-ruimte aantrekken en ik weet zeker dat we ook een aantal opwindende aankondigingen zullen krijgen. In tegenstelling tot de meeste andere cryptovaluta’s, heeft AVAX ondanks de recente neergang verrassend goed stand gehouden, maar het lijkt moeite te hebben om alle weerstand in het lage bereik van $90 te overwinnen.

Dat gezegd hebbende, zie ik het op de daggrafiek een cup and handle-patroon vormen en, als mijn waarnemingen kloppen, kunnen we in de nabije toekomst een AVAX-pomp tot $110 verwachten.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!