Belgrado-servië

“Bitcoin is vrijheid, aldus prins Philip van Servië

Een lid van het koninklijk huis van Servië en het voormalige Joegoslavië heeft zich onlangs uitgelaten over Bitcoin. Prins Philip verscheen onlangs in een Servische tv-show dat gepresenteerd werd door Ivan Ivanovic. Hij gaf daar aan dat hij Bitcoin als vrijheid beschouwd en dat het iets is dat hij voor iedereen wil. Dennis Porter van de Dennis Porter Show nam de verklaring ondertussen over om het te gebruiken als verdediging van Bitcoin boven ander cryptocurrencies:

“Niet Crypto, maar #Bitcoin. Het gaat alleen om Bitcoin. Bitcoin is Vrijheid.”

Prins Phillip benadrukte daarnaast dat de natie geld moet afpakken van de staat. De prins zei:

“We moeten weer hard geld hebben. We moeten geld van goede kwaliteit hebben dat niet onderhevig is aan inflatie.”

De prins zei ook dat de inflatie die op het huidige moment door grote delen door de bevolking overal ter wereld wordt gevoeld, een groot probleem is dat zich voortzet uit de financiële crisis van 2008. Hij is van mening dat de Coronapandemie er ook voor heeft gezorgd dat dit effect sterker geworden is vanwege de ongekende hoeveelheden stimulus die momenteel tot hogere inflatie leiden dan verwacht. Prins Philip zei daarnaast:

“Dit is iets wat iedereen moet leren. Ze zullen langzaam leren. Sommige mensen zullen het niet willen leren omdat ze het niet gewend zijn. Ze willen het systeem beschermen waarin ze het goed doen.”

Tot slot zei de prins dat Bitcoin nooit een activa zal zijn dat inflatoir zal zijn:

“… het is censuurvrij. Het is zeer vervangbaar. Je kunt het verplaatsen… en het zal helpen met de soevereiniteit van mensen, en het helpt met de vrijheid van mensen.”

Prins Philip is lid van het Huis Karađorđević en de zoon van de laatste kroonprins van het voormalige Koninkrijk Joegoslavië Alexander en prinses Maria da Gloria. Momenteel werkt hij in vermogensbeheer voor een internationale financieringsmaatschappij. Hij analyseert en vertelt klanten meestal wat er nieuw is in de markt en wat er aan de hand is met hun portefeuilles.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN