Château Crypto in debat met Thierry Baudet & Chhay Lin Lim omtrent “The Great Reset” en hoe mogelijk de Blockchain techniek ons daartegen beschermt.

Château Crypto heeft de afgelopen jaren als community collectief al vaker aan tafel gezeten met zeer interessante gasten als; John & Janice McAfee, Riccardo Spagni (Monero) en bijvoorbeeld Jonas Lamis (Tezos) en deze trend gaan ze ook in 2022 weer volgen.
Vanavond 19:00 zal het debat met niemand minder dan Thierry Baudet (Nederlands parlementslid en partijleider van het Forum voor Democratie) en Chhay Lin Lim (Co-Founder Serey Blockchain en hoogleraar Saxion Universiteit) uitgezonden gaan worden.
Het debat staat geheel in het teken van de blockchain revolutie, onderwerpen als NFT’s, Web3, web-veiligheid en privacy worden veelal doorgenomen in combinatie met de problematiek die we vandaag de dag hebben in bijvoorbeeld ons economisch systeem en de hinder die we ondervinden door middel van censuur.


The Great Reset

Een groot en breed onderwerp wat besproken wordt is de zogenaamde “Great Reset” die momenteel omarmt wordt door het World Economic Forum, de staat van de westerse economie en het daarbij horende monetaire systeem en vooral of dit zo verder kan of niet.
Ook Web3 wordt doorgenomen aangezien het huidige internet nu kraken en scheuren vertoont wanneer de censuur zijn hoogtij dagen beleefd.
Maar ook interessant om te weten is; “Hoe kijkt de huidige politiek in Nederland nu naar de blockchain techniek?”, “Bezitten politici cryptocurrencies?” “Hoe gaan eventuele regulaties er ongeveer uitzien?”


Baudet vs. Swab NFT’s


In de video wordt ook en uniek kijkje gegeven naar de aankomende lancering van de Thierry vs. Swab NFT’s die uitgebracht worden door Amsterdam Books.
Deze verzamel plaatjes, die live gaan op het Polygon netwerk zullen uiteindelijk ook andere community functies gaan krijgen, zoals toegang krijgen tot verschillende fora, dienen als entreebewijzen voor fysieke evenementen, het recht hebben op exclusieve content en als early bird toegang fungeren wanneer er een nieuw boek of dergelijke wordt uitgebracht.

Château CryptoAbsoluut weer een geweldige video met twee zeer boeiende gasten zo beoordeeld Château Crypto de video. Dit is een start van een reeks interviews met onder andere zeer gerenommeerde blockchain projecten, bekende nationale en internationale gasten en…
“We willen vast kwijt dat er nog meer zeer interessante gasten snel achter de camera zitten bij ons!” CryptoBenelux houdt jullie hiervan absoluut op de hoogte.

Interview met Thierry Baudet & Chhay Lin Lim (Rumble)

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!