Bitcoin Nieuws

Zal Ethereum in 2022 de nummer één cryptocurrency worden?

Door de jaren heen hebben verschillende analisten aangegeven dat zij denken dat Ethereum (ETH) uiteindelijk de nummer één cryptocurrency gaat worden, en dus Bitcoin (BTC) van de troon gaat stoten. Nu heeft de bekende crypto-analist Nicholas Merten in een recente video aangegeven dat dit mogelijk dit jaar al gaat gebeuren.

In een nieuwe video vertelt Merten zijn 512.000 YouTube-abonnees dat de “flippening”, of de gebeurtenis waarbij de marktkapitalisatie van Ethereum die van Bitcoin overtreft, nog steeds een belangrijke mogelijkheid is in deze marktcyclus. Hij zei het volgende:

“Ik weet dat veel mensen denken dat dat ver weg is, maar Ethereum, uit een eerdere hogere band, hoeft me alleen maar te laten denken dat ik ongeveer 80% tot 100% moet bewegen om dat te doen.

Ik zeg niet dat het daar voor een lange tijd zal blijven. Dat is niet het doel hier. We investeren en handelen hier. In dit geval proberen we te zien of we die prijs daar kunnen krijgen en dat rendement tegen Bitcoin kunnen behalen.

Het is een mooie weddenschap. Als je al in Bitcoin kunt investeren, is dat prachtig. [Als] je kunt investeren in iets dat mogelijk zou kunnen verdubbelen ten opzichte van Bitcoin, zou dat echt, echt geweldig zijn.”

Merten ging verder met stellen dat de ETH/BTC-grafiek suggereert dat de bulls de trend in de markt nog steeds onder controle hebben, en dat het, na enige consolidatie, zou kunnen stijgen van 0,06618 BTC ($2.547) op het moment van schrijven naar 0,16 BTC ($6.181) later dit jaar. Hij beschreef het als volgt:

“We denken echt dat we hier in de toekomst een golf kunnen zien … Ik denk dat we hier in de lente iets kunnen zien, maar ik wil het conservatief houden …

We moeten er geduld mee hebben, maar nogmaals, als je iemand bent die passiever is, je het gemiddelde van de dollar kost, is het misschien goed om te kijken naar Ethereum versus Bitcoin. De vraag- en aanbodeconomie lijkt hier gunstiger te zijn, zowel vanuit een vraagperspectief in de zin van meer groeipotentieel als bovendien, veel afnemende aanbodfactoren die ETH op korte termijn in een deflatoire toestand zouden kunnen brengen toekomst, wat echt heel spannend is.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN