Crypto

PayPal-CEO denkt dat cryptocurrencies een revolutie teweeg zullen brengen

De chief executive van de wereldwijde betaalprovider PayPal, Dan Schulman, heeft in een recent interview op de internationale investeringsconferentie van Tel Aviv voorspelt dat cryptocurrency-technologie wereldwijd een revolutie teweeg zal brengen in financiële systemen. Hij gaf het volgende aan:

“Ik ben erg enthousiast over wat crypto- en digitale grootboektechnologie in de toekomst met het financiële systeem kan doen…”

Schulman’s hoge verwachtingen van crypto gaan veel verder dan de handel in Bitcoin (BTC) en gaan verder dan de echte wereld van gebruiksscenario’s, zoals crypto’s als betalingsopties. Hij zei het volgende hierover:

“Ik denk dat de eerste dingen die iedereen denkt over crypto, het kopen en verkopen ervan, en wat de prijs van Bitcoin morgen zal zijn, voor mij het minst interessante deel is van digitale valuta. Dat is nadenken over digitale valuta als activaklasse. Voor mij is het echte opwindende aan digitale valuta’s wat voor soort nut ze kunnen bieden bij betalingen.”

De CEO van de betalingsgigant denkt tevens dat digitale valuta’s (CBDC’s) en digitale portemonnees van de centrale bank de macht hebben om de dagelijkse financiële interacties opnieuw te definiëren:

“Het is duidelijk dat centrale banken over de hele wereld kijken naar de uitgifte van digitale valuta. De kruising tussen CBDC, stablecoins, digitale portemonnees en verbeterde bruikbaarheid van betalingen via cryptocurrencies is niet alleen fascinerend, maar ik denk dat het in de toekomst veel van de financiële wereld zal herdefiniëren.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN