Altcoinbase: Bitcoin Weekupdate - CryptoBenelux

Twee katalysatoren waardoor BTC een ATH zal bereiken

Een populaire crypto-strateeg schetst een pad voor een sterke Bitcoin (BTC) breakout op weg naar een nieuwe all-time high.

Pseudoniem crypto-analist Pentoshi vertelt zijn 526.300 Twitter-volgers dat hij een potentieel scenario ziet waarin Bitcoin bullish higher low setups blijft drukken en een parabolische rally ontsteekt naar $72.000:

“In plaats daarvan bied ik nu een alternatief. Ik geloof dat we van richting moeten veranderen en op weg moeten gaan naar optie twee.”

Image
Bron: Pentoshi/Twitter


Bitcoin wordt momenteel verhandeld op $39.233. Een rally naar Pentoshi’s doel vertegenwoordigt een opwaarts potentieel van meer dan 83%.

Pentoshi, die de afgelopen maanden een bear was voor Bitcoin, begint nu bullish te leunen nu hij zegt dat BTC in de komende weken een toestroom van vraag zou kunnen krijgen.

De cryptostrateeg zegt dat een belangrijke katalysator voor een Bitcoin-rally de intentie van Ethereum-concurrent Terra (LUNA) is om voor ongeveer $1 miljard aan BTC te kopen om zijn reserves aan te vullen:

“Mijn jongen Do Kwon staat op het punt om voor $1,2 miljard aan BTC aan hun reserves toe te voegen. Ik denk vanaf volgende week.”

Do Kwon, de oprichter en CEO van Terra-ontwikkelaar Terraform Labs, zei eerder deze maand dat het bedrijf van plan is om een van de grootste BTC-houders te worden.

Een andere katalysator die BTC naar nieuwe all-time highs kan sturen, is volgens Pentoshi het plan van El Salvador om $500 miljoen ter waarde van de koning crypto te kopen via zijn Bitcoin-obligaties:

“Man, wat als een land, totaal $500.000.000 aan BTC koopt in de komende weken en dan, bijvoorbeeld, de rest gebruikt om het van een vulkaan te minen en deze stad kreeg, een Bitcoin-stad…”

In februari vertelde Blockstream’s Samson Mow aan beINcrypto dat de toezeggingen van investeerders voor de Bitcoin-ondersteunde obligaties van het land de 500 miljoen dollar hadden overschreden.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN