Oekraïne donaties

Oekraïne lanceert airdrop als bedankje

Zoals wij gisteren aangaven, heeft Oekraïne besloten om ook donaties in Solana (SOL) en Dogecoin (DOGE) te accepteren. Het kondigde echter ook een ander opvallend iets aan, namelijk een airdrop voor donateurs.

Oekraïne lanceert airdrop

Met miljoenen dollars aan cryptocurrencies die binnenstromen om Oekraïne te helpen zichzelf te verdedigen tegen de aanhoudende door Vladimir Poetin geleide Russische invasie, heeft de Oekraïense regering verklaard dat het airdrops zou aanbieden aan iedereen die crypto aan het land doneert.

Volgens een bericht van het officiële Twitter-account van de Oekraïense regering is vastgesteld dat er een airdrop zal plaatsvinden. Tevens kondigde het aan dat het een snapshot zal nemen op 3 maart om 17:00 Nederlandse tijd. Het tweette het volgende:

“Airdrop bevestigd. De snapshot wordt morgen, op 3 maart, om 18.00 uur Kiev-tijd (UTC / GMT +2 uur) gemaakt. De beloning zal nog bekendgemaakt worden.”

De crypto-gemeenschap steunt Oekraïne

De Oekraïense regering heeft vorige week een pleidooi gehouden aan de wereld door adressen te openen voor Bitcoin, Ethereum en Tether aan iedereen die in cryptocurrencies wilde doneren. Dit werd verwelkomd met enthousiaste reacties en een groot aantal bijdragen van de cryptocurrency-gemeenschap.

Tot nu toe heeft de gekoppelde Bitcoin-portemonnee alleen al 219 bitcoins ontvangen voor een totaal van $9,6 miljoen, terwijl de Ethereum-portemonnee meer dan $10 miljoen heeft ontvangen. De TRON-gemeenschap zou ook meer dan $1,2 miljoen in USDT hebben gedoneerd.

Vervolgens onthulde het officiële Twitter-account dat het nu ook bijdragen ontvangt in een andere cryptocurrency, Polkadot (DOT). Gavin Wood, de maker van Polkadot, gaf ook een toezegging gedaan van $5 miljoen aan de zaak.

Zoals gezegd werd gisteren tevens bekend dat de vice-premier van Oekraïne, Mykhailo Fedorov, ook verklaarde dat de regering donaties in DOGE en SOL zou acepteren Het is waarschijnlijk dat er in de nabije toekomst meer cryptocurrencies zullen worden geaccepteerd.

Aanvullende informatie over de airdrop, waaronder de blockchain en de wijze van distributie, is niet bekendgemaakt. Desalniettemin wordt het beschouwd als een strategie om nieuwe donaties te genereren, evenals als een bedankje voor degenen die al een bijdrage hebben geleverd.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN