Cardano

Dit staat er op de planning voor Cardano in 2022

Zoals wij eerder aangegeven hebben, kunnen we dit jaar veel verwachten van de bekende layer-1-blockchain Cardano (ADA). In een eerder artikel werd al duidelijk dat Charles Hoskinson, de oprichter van Cardano, zich dit jaar wil gaan concentreren op groei en op het vormen van een open-source structuur. Hij gaf het volgende aan:

“[2022] zal er een formele open-source projectstructuur worden gevormd, een beetje zoals Hyperledger voor Linux. We zullen zien dat veel instellingen zijn aangesloten, en alle mensen die er momenteel aan werken, zullen worden vernieuwd, inclusief ik.”

Tevens gaf hij aan dat het nog meer zal concentreren op Afrika, aangezien Hoskinson aangaf dat de Cardano Foundation van plan is om in het tweede kwartaal van 2022 “een financieel besturingssysteem te bouwen” dat Afrikanen toegang zal geven tot DeFi-diensten. Hij zei hier het volgende over:

“Mijn doel voor de tweede helft van 2022 is om erachter te komen hoe ik alle stukjes in elkaar kan zetten om een ​​end-to-end microfinancieringstransactie op Cardano te krijgen.

Zodat een echte persoon in Kenia of ergens met een op blockchain gebaseerde identiteit en kredietscore, stablecoin aan de andere kant, Cardano de afwikkelingsrail is. Peer-to-peer, van persoon tot persoon, klik op een knop, de lening gaat naar hen. Ze betalen het terug, (en het) gaat naar de andere kant.”

In een recent artikel is echter Tim Harrison, marketing- en communicatiedirecteur van Input Output Hong Kong (IOHK), naar buiten gekomen met nog meer nieuws omtrent de infrastructuur van de blockchain. Hij gaf aan dat Cardano-houders het komende jaar krachtige verbeteringen kunnen verwachten door middel van upgrades:

“Gedurende de komende weken en maanden zullen we optimaliseren, schalen en nieuwe functies introduceren door middel van nieuwe release-implementaties. We zullen dit doen in goed gedefinieerde incrementele updates die nieuwe functies voor onze technologiestack groeperen in beter beheersbare periodieke releases. We bevinden ons nu in de allerlaatste fase van de voorbereiding van onze release van februari, de eerste van drie grote codedrops (juni en oktober zullen volgen) om het kernnetwerk in 2022 te upgraden.”

Harrison zei verder dat de belangrijkste focus van veel van de upgrades het verbeteren van de “voorspelbaarheid van levering” van het Cardano-ecosysteem zal zijn. Hij zei het onderstaande:

“Deze groeperingsstrategie heeft één duidelijke grondgedachte: voorspelbaarheid. Cardano is aanzienlijk gegroeid en zal naar verwachting nog meer groeien naarmate 2022 vordert. Door specifieke release-vensters te creëren, weten bedrijven die vertrouwen op de infrastructuur van Cardano precies wanneer er grote releases komen, zodat ze zich daarop kunnen voorbereiden.”

De eerste upgrade bevat vijf verbeteringen die gericht zijn op ontwikkelaars van Cardano-ecosystemen, aldus Harrison. Hij ging verder met:

“In combinatie met parameteraanpassingen zullen deze functies de doorvoer van Cardano verbeteren en het systeem optimaliseren voor een toenemend aantal gedecentraliseerde financiële (DeFi) apps, smart contracts en DEX’s (gedecentraliseerde beurzen).”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN