Ethereum whales

Bitcoin whales zijn wakker geworden, maar wat betekent dit?

Het crypto-analysebedrijf Santiment heeft recentelijk op Twitter aangegeven dat Bitcoin whales, of entiteiten met meer dan 1.000 BTC, plotseling wakker geworden zijn in een vlaag van nieuwe activiteit. Het identificeerde namelijk dat het aantal transacties vanuit Bitcoin whales, van meer dan $100.000 en $1.000.000, zijn gestegen naar niveaus die niet meer gezien zijn sinds het dieptepunt van BTC eind vorige maand. Het tweette het volgende:

“Terwijl de Bitcoin-prijzen het dieptepunt bereikten op $34.700 met het oorlogsnieuws van donderdag, hebben whales een aantal MASSIEVE transacties gedaan. Dit is het grootste aantal van zowel $100.000+ als $1 miljoen+ BTC-transacties sinds 24 januari, toen de prijzen de week erna met 15% stegen.”

Santiment zei dat de activiteit van Bitcoin whales te midden van een explosie van circulerende tokens komt, wat duidt op gepolariseerde standpunten over de aanhoudende geopolitieke ontwikkelingen in Oost-Europa. Het zei het volgende hierover:

“De tokencirculatie van Bitcoin bereikte het hoogste punt in negen maanden, wat laat zien hoe gepolariseerd handelaren zijn geworden door de oorlog. Deze circulatiepiek was vergelijkbaar met Black Thursday in maart 2020, waar cryptohandelaren aan het begin van covid onderaan verkochten.”

Aangezien de Bitcoin koers tekenen van leven vertoont, zei Santiment dat altcoins ook herstellen van de aanvankelijke onzekerheid veroorzaakt door de angst met betrekking tot de oorlog. Tevens is de prijs sinds de tweet ook weer gestegen boven de psychologische grens van $40.000. We zijn benieuwd of de koningsmunt het momentum nu vast kan houden.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN