Dogecoin

Oprichter van Dogecoin is spam-advertenties zat

Billy Markus, oprichter van Dogecoin (DOGE), heeft gefrustreerd in een reek tweets gereageerd op de ‘meme-coin’-spammers op Twitter. Hij vertelde hoe DOGE meer dan acht jaar geleden oorspronkelijk werd gemaakt als een echte meme die de draak steekt met ‘idiote munten.’ Hij wees er echter op dat de tokens die momenteel in circulatie zijn geen memes meer zijn. Hij schreef:

“Ze worden gemaakt door mensen die proberen rijk te worden van andere mensen die proberen rijk te worden.”

Hij vervolgde met:

“Satire heeft een aantal lichtvaardige elementen. Grappen zijn grappig. Spam-reclame, liegen over wie er bij een project betrokken is, belachelijke beloftes verzinnen, wanhopig proberen elons aandacht te krijgen om je te promoten, etc. zijn niet slim of amusant.”

Hij ging verder met het ter sprake brengen van tokens op de Binance Smart Chain (BSC). Bepaalde tokens hebben het ‘internet in alle opzichten erger gemaakt’ volgens hem. Het kan Markus niet schelen dat mensen willen gokken, maar volgens hem moeten de spam-advertenties uit de Twitter-threads worden gehaald. Tot slot merkte hij op dat deze advertenties het internet een minder leuke plek maken.

Veel van zijn volgers hebben de berichten geretweet. Het lijkt erop dat er dus veel mensen zijn die het eens zijn met Markus. Hoewel de Dogecoin-maker zijn punten heel duidelijk maakte, weerhield het de meme-coin spammers er niet van om de thread te overspoelen met meer meme coin-advertenties.

In januari 2021 begon DOGE binnen de top 10 van cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie. Momenteel wordt het token echter verhandelt voor een prijs van $0,11. Dit is flink minder dan de prijs een jaar geleden. Ondanks dat staat DOGE nog steeds als negende geplaatst.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN