Black Eye Galaxy

CryptoBenelux video: Black Eye Galaxy (BYG) game review

In deze video gaan we de play-to-earn en metaverse game Black Eye Galaxy (BYG) bekijken. Black Eye Galaxy is een metaverse game dat ontworpen is om een spannend ruimte-avontuur te zijn voor de gebruikers. BYG heeft een breed scala aan NFT’s van verschillende planeten, gebouwen en ruimtevaartschepen die allen kunnen worden geruild en verkocht door gebruikers.

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Bekijk snel deze video om erachter te komen en vergeet niet te abonneren op ons kanaal!

10% handelskorting op Binance! Maak een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting via de onderstaande link! Meld je nu meteen aan!

1.000 euro handelskorting op Bitvavo! Gemakkelijk en snel cryptocurrencies kopen via een broker? Dat kan direct via Bitvavo en via onze onderstaande link betaal je over de eerste €1.000 geen handelskosten! Meld je nu meteen aan!​​

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN