CryptoBenelux video: Black Eye Galaxy (BYG) game review

In deze video gaan we de play-to-earn en metaverse game Black Eye Galaxy (BYG) bekijken. Black Eye Galaxy is een metaverse game dat ontworpen is om een spannend ruimte-avontuur te zijn voor de gebruikers. BYG heeft een breed scala aan NFT’s van verschillende planeten, gebouwen en ruimtevaartschepen die allen kunnen worden geruild en verkocht door gebruikers.

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Bekijk snel deze video om erachter te komen en vergeet niet te abonneren op ons kanaal!

https://www.youtube.com/watch?v=gw9pUB9FxfQ

10% handelskorting op Binance! Maak een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting via de onderstaande link! Meld je nu meteen aan!

1.000 euro handelskorting op Bitvavo! Gemakkelijk en snel cryptocurrencies kopen via een broker? Dat kan direct via Bitvavo en via onze onderstaande link betaal je over de eerste €1.000 geen handelskosten! Meld je nu meteen aan!​​