Whale verplaatst 6.000.000 SAND naar een andere wallet

De structuur van de prijsactie in de cryptocurrency-markt is de oscillatie tussen dalingen en stijgingen. Elke dag zijn er duizenden transacties per minuut tussen verschillende wallets. Dit is een regelmatige routine in de crypto-industrie, omdat beleggers kunnen verdienen door te handelen die uiteindelijk eindigen in transacties. De blockchain-technologie wordt gebruikt voor transacties die binnen enkele seconden worden uitgevoerd en die aanvankelijk de aandacht van gebruikers trokken in het vroege stadium van de crypto-ruimte. Met behulp van de technologie wisselen handelaren hun cryptocurrencies uit tussen handelsplatforms. Omdat blockchain-technologie is geïntegreerd, produceert het snelle transacties naar de gebruikers waarbij miljoenen cryptocurrencies op een dag worden afgehandeld.

Het is een traditie binnen de crypto-industrie die optreedt wanneer grote cryptocurrencies in waarde dalen. Als de markt crasht, dan zal er een enorme hoeveelheid potentiële tokens worden gekocht om de token-waarde te beschermen. Deze tokens worden gebruikt om winst te nemen zodra de prijs in waarde stijgt.

Whales zijn anoniem en dragen een groot deel van de cryptocurrencies over naar een andere onbekende wallet wanneer de prijzen naar beneden gaan. Verschillende whales hebben een groot aantal Bitcoins overgebracht naar andere wallets en er staan zelfs andere reguliere cryptocurrencies in de lijst. Whales volgen dit proces dus regelmatig wanneer de markt crasht. Momenteel heeft een whale 6.000.000 SAND-tokens overgezet van de ene onbekende wallet naar de andere onbekende wallet.

SAND ter waarde van $ 26.484.103

Na veel transacties van whales is nu het verschuivende SAND toegevoegd aan de lijst. Onlangs heeft een walvis 6.000.000 SAND overgedragen, wat $ 26.484.103 waard is. Deze transactie werd gedaan van een onbekende portemonnee naar een andere onbekende portemonnee. Whale Alert berichtte het volgende:

? ? 6.000.000 #SAND (26.484.103 USD) overgezet van onbekende portemonnee naar onbekende

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!