Cardano koers

Cardano (ADA) kan nog verder zakken voordat de bulls overnemen

Cardano (ADA) blijft momenteel nog steeds in een zijwaartse consolidatiefase en verdedigt de $1 als support-level. Toch zijn de top adressen van Cardano actief ondanks de vlakke prijs. De ADA-whales hebben in januari hun bezittingen met 40% verhoogd.

Korte termijn prijsactie

Op het moment van schrijven wordt ADA verhandelt voor een prijs van $1,02. Het sleutel support-level ligt tussen de $0,92 en $1,03 en naar verwachting zal dit level standhouden. Momenteel vertoont ADA namelijk tekenen van stabilisatie, maar de vooruitzichten blijven ongunstig.

Rond de huidige prijs van $1,02 zijn er een aantal goede koopmogelijkheden. De prijs van ADA slaagde er niet in om het weerstandsniveau van $1,06 te doorbreken. Aan de andere kant kan het token veel lager dalen als ADA onder de $1 weet te sluiten. Een sterke doorbraak kan de prijs echter omhoog laten bewegen tot $1,25 en misschien zelfs $1,6. De RSI-indicator is momenteel in de oversold regio terechtgekomen op de dagelijkse grafiek. Dit is een weerspiegeling van het percentage van kopers van ADA.

Cardano klaar voor een massale val?

Naarmate de prijs van ADA de $1 nadert, zijn er verschillende waarschuwingen te zien in de grafiek van Cardano. De altcoin bevindt zich momenteel in het midden van een nette driehoekige formatie, wat een bearish prijsbeweging in de komende dagen impliceert.

ADA prijs 3 feb
Bron: TradingView

Ondanks het feit dat tal van cryptocurrencies beter hebben gepresteerd dan Bitcoin tijdens de laatste marktcorrectie, is de kans aannemelijk dat de altcoin-markt als geheel zwakker is dan Bitcoin.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN