bearmarkt

Analist voorspelt bearish prijsactie voor Cardano

De veel gevolgde cryptohandelaar, die bekend staat als CryptoCapo, heeft op Twitter Cardano (ADA) -houders gewaarschuwd voor bearish prijsactie nu de munt dichter bij het $1-niveau komt. Hij gaf aan dat de Cardano koers zich momenteel in het midden van een ‘clean’ driehoekspatroon bevindt, wat duidt op bearish prijsactie in de komende dagen. Hij tweette:

“ADA bevestigt de bearish driehoek.”

Eerder dacht Capo dat Bitcoin (BTC) een relief rally zou beginnen, die de munt naar meer dan $40.000 zou duwen, voordat er een vrij grote neerwaartse beweging zou plaatsvinden. Nu neigt de handelaar echter meer naar BTC en begint een bearish capitulatie op een meer directe manier. Hij zei het volgende hierover:

“Walvissen voegen het aanbod toe en verwijderen biedingen onder de huidige prijs. Het lijkt erop dat het gewoon recht naar beneden gaat zonder 40k aan te raken. Ik heb wat meer verkocht. Momenteel 85% in USDT, klaar voor wat komen kan.”

Hoewel veel altcoins tijdens de recente marktcorrectie beter presteerden dan Bitcoin, gaf Capo aan dat de altcoin-markt er over het algemeen zwakker uitziet dan BTC. Hij keek in zijn recentelijke tweet naar de dominantie van Bitcoin, die de marktkapitalisatie van BTC vergelijkt met de rest van de crypto-markt. Hij kwam tot de volgende conclusie:

“Altcoins zien er nog slechter uit dan $BTC. Nu de Bitcoin-dominantie een driedubbele bodem vormt en de OTHERS (altcoins)-grafiek de low van de range wil testen, zou het me niet verbazen om de komende dagen een daling van 50% in altcoins te zien.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN