Kosovo Stroom Crisis, Crypto Mining Verboden!


De regering van Kosovo beveelt onmiddellijke sluiting en verbod van alle crypto mining industrieën in het land. Crypto miners in Kosovo worden gedwongen om hun apparatuur te verkopen voor bodemprijzen.

Weer duikt er een catastrofe op voor de mining-wereld, met dit keer het volledig verbieden van minen in Kosovo. Het verbieden van crypto mining is nu heel gewoon geworden. Aan de andere kant is het een grote down puller geworden voor de crypto-industrie. China, ooit de grootste crypto mining industrie in de wereld, heeft zelfs een volledig verbod op Bitcoin (BTC) en crypto mining voor het land ingesteld.

Veel factoren dragen bij aan het verbod op crypto en BTC mining activiteiten. De meest kwetsbare factor is de beschikbaarheid en de prijs van de elektriciteitsvoorziening. Het minen van BTC wordt duidelijk als het ergste beschouwd, omdat het de meeste stroom vereist voor de productie.

Kosovo, een van de armste landen van Zuidoost-Europa, sluit zich nu aan bij het verbod op BTC en cryptomining.

Kosovo verbod op BTC & Crypto Mining

Omdat Kosovo een arm land is, is het duidelijk dat de prijzen laag zijn. Desondanks, omdat de elektriciteitsprijzen van Kosovo de laagste van heel Europa zijn, kwam crypto mining zonder moeite binnen. Aangezien het land geen regels of voorschriften heeft voor de crypto-industrie, werd Kosovo de laatste tijd een prominent huis voor crypto- en BTC-mining. Door al deze factoren nam de crypto- en BTC-mining de hele natie in een snel tempo over.

Kosovo begon ook ongeveer 40% van hun stroomvoorziening te verkopen en importeerde deze naar andere landen voor hogere prijzen. Bovendien begonnen crypto mining bedrijven ook meer en meer elektriciteit te verbruiken. Als gevolg van deze factoren is Kosovo de afgelopen maanden langzaamaan geconfronteerd met een immense stroomcrisis.

In de laatste paar dagen van 2021 waren er in veel regio’s van Kosovo volledige black-outs en gingen mensen de straat op om te protesteren.

Als gevolg hiervan vaardigde de regering van Kosovo onmiddellijke orders uit om crypto mining en BTC mining volledig te verbieden. Dit heeft op zijn beurt de broodwinning van het grootste deel van Kosovo volledig aangetast, aangezien alle crypto mining bedrijven gedwongen werden om gesloten te worden. Bovendien kochten mensen zware dure mining-apparatuur in leningen en schulden, in de verwachting van een betere toekomst. Uiteindelijk hebben de plotselinge beslissingen van de regering hun dromen en levensonderhoud volledig aan diggelen geslagen.

Hierdoor staat nu de sociale media van Kosovo in vuur en vlam met complete online uitverkopen van verschillende zware mining apparatuur die worden verkocht tegen extreem lage en dode prijzen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!