AMC Bitcoin

CEO vertelt dat AMC Theaters klaar is om memecoins DOGE en SHIB te accepteren

AMC, het grootste filmtheaterbedrijf ter wereld, is klaar om binnenkort meme cryptocurrencies, Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB) te accepteren. Adam Aron, CEO van AMC Theatres heeft deze verklaring geopenbaard en een update ingelijst over de beslissing van zijn bedrijf in het accepteren van deze meme munten.

Om toe te voegen, AMC Theatres, aka AMC Entertainment Holdings, is gepend als de grootste film tentoonstelling bedrijf in de VS, Europa, en over de hele wereld. Het bedrijf is eigenaar van ongeveer 950 theaters en 10.500 schermen in de wereld.

Bovendien tweette Aron op donderdag dat hij herhaaldelijk vragen had gekregen over het accepteren van Dogecoin en Shiba Inu voor alle soorten betalingen gedaan via de AMC website en mobiele app. Hij bevestigde dat AMC nog steeds “goed op schema” ligt voor implementatie in Q1, waarschijnlijk in maart.

Vorig jaar, in november, kondigde de AMC executive aan dat het bedrijf DOGE en SHIB zal accepteren met behulp van Bitpay. Maar op dat moment was Bitpay geen voorstander van Shiba Inu. Aron beweerde dat pas na zijn verzoek het crypto-betalingsverwerkingsbedrijf de meme-munt ging ondersteunen.

Daarnaast zei Aron dat AMC zal beginnen met het accepteren van Shiba Inu in Q1 van dit jaar. Bitpay, dat al DOGE ondersteunde, begon SHIB begin december te steunen.

Deze memecoins werden vorig jaar gezien als een meme, en dat is deze dag nog steeds niet veranderd. Daarentegen zijn er steeds meer bedrijven die de coins gaan supporten daarnaast gaan ook steeds meer grote ETH whales de coins holden. Dit is dus zeer positief voor DOGE en SHIB, en dit kan zorgen voor mooie rendementen in de koers van deze coins.

DOGE staat op het moment van schrijven 0,45% lager dan gister op $0,1566 en SHIB staat 0,5% lager dan gister op $0,00002966.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN