Solana-NFT

XRP-houders zullen $1.000.000.000 Airdrop ontvangen

Een investeringsplatform genaamd Sologenic lanceert een airdrop van $1 miljard voor houders van XRP– en protocol-native tokens.

Sologenic (SOLO) is een ecosysteem gebouwd op de XRP Ledger (XRPL), dat verschillende activa van traditionele financiële markten kan tokeniseren, en lanceert een nieuw gedecentraliseerd non-fungible token (NFT) marketplace op de XRPL-markt.

Volgens de nieuwe aankondiging van het bedrijf zal Sologenic, om te profiteren van het ecosysteem van de nieuwe markt, zijn 200 miljoen originele tokens SOLO distribueren aan investeerders die al SOLO of XRP bezitten.

SOLO wordt momenteel verhandeld voor $5,36 wat betekent dat op het moment van schrijven de totale airdrop een waarde heeft van$1,07 miljard.

Om gratis SOLO-tokens te krijgen, moeten crypto-investeerders hun SOLO en/of XRP op een gecentraliseerde beurs houden die airdrops ondersteunt, of een “trustline” creëren van hun privéportemonnee naar Sologenic.

De momentopname van de airdrop wordt gemaakt op 24 december. Sologenic zal 100 miljoen SOLO tokens toewijzen aan in aanmerking komende XRP- en SOLO-accounts. Beleggers die Trustlines opzetten, ontvangen hun tokens op 20 januari.

Met de nieuwe markt van Sologenic kunnen gebruikers acht verschillende categorieën NFT’s maken, waaronder bewegende beelden, muziek en sportverzamelobjecten. Het stelt gebruikers ook in staat om meerdere NFT’s te minten en te verzegelen met een enkele transactievergoeding op het XRP-grootboek.

Bob Ras, mede-oprichter van Sologenic Development Foundation vertelde:

“Gezien de huidige gebruikersparticipatie in Sologenic DEX, het enthousiasme van de SOLO-gemeenschap en de vraag van de industrie naar een snelle en kosteneffectieve NFT-markt, geloof ik dat deze nieuwe gedecentraliseerde NFT-markt de spelregels voor makers en verzamelaars zal veranderen. “

Lees hier meer over de SOLO-airdrop.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN