Ethereum

BBVA Zwitserland lanceert nu ook Ethereum-diensten

De Zwitserse afdeling van één van de grootste banken van Europa – BBVA – heeft zijn intenties met de cryptocurrency-markt nogmaals benadrukt door Ethereum-diensten te lanceren.

Enkele maanden na het vrijgeven van Bitcoin-handels- en bewaarproducten, heeft de Zwitserse tak van BBVA besloten om ook Ethereum (ETH) -diensten toe te voegen. De nieuwe functies zullen beschikbaar zijn in de app van de bank, naast andere investeringsmogelijkheden.

De verklaring van de bank ging verder met aangeven dat de toevoeging van Ethereum beschikbaar zal zijn voor particuliere klanten en klanten met New Gen-account, waardoor gebruikers hun cryptocurrency-investeringen kunnen beheren via de applicatie van de bank en ze ook kunnen converteren naar euro’s, dollars of andere fiat-valuta’s. BBVA Switzerland’s CEO, Alfonso Gomez, gaf het volgende aan:

“We hebben besloten om ether toe te voegen aan onze ‘portemonnee’ voor crypto-activa omdat dit, samen met bitcoin, de protocollen zijn die de meeste interesse wekken bij investeerders, terwijl ze ook alle garanties bieden om te voldoen aan de regelgeving.”

De nieuwe verklaring benadrukte dat het initiatief “zeer goed werd ontvangen door private banking-klanten en nieuwe investeerders die ervoor kiezen om hun portefeuilles persoonlijk te beheren via New Gen sinds de commerciële lancering.”

Volgens BBVA Zwitzerland hebben investeerders in Latijns-Amerika de grootste behoefte aan investeringen in digitale activa, gevolgd door Europa en Turkije. Hierdoor beloofde de bank dan ook om deze diensten in meer regio’s te lanceren zodra andere regelgevers digitale activa omarmen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN