Bitcoin Nieuws

Analist verkiest momenteel Ethereum boven Bitcoin

De populaire cryptostrateeg en -handelaar Justin Bennett, met bijna 100.000 volgers op Twitter, heeft aangegeven dat er een enorme rally aanstaande is voor de nummer twee cryptocurrency van dit moment, Ethereum (ETH). Hij ging zelfs zo ver dat hij aangaf dat hij momenteel Ethereum verkiest boven de nummer één cryptocurrency, Bitcoin (BTC). Hij tweette het volgende:

“ETH/BTC is nu in vol beast mode. Nu boven 0,082 BTC ($4.138,70) en klimmende. Het doel is 0,10-0,11 BTC ($5.047,20-$5.551,92), dus er is nog ruimte om de komende weken hoger te gaan. Het doel van de uitbraak in januari is 0,16 BTC ($8.075,52).

Wat betreft Ethereum ten opzichte van de Amerikaanse dollar (ETH/USD), gaf de cryptostrateeg aan dat het op een na grootste crypto-activum qua marktkapitalisatie er nog steeds relatief sterk uitziet, zelfs na de diepe corrigerende zet van afgelopen weekend. Hij zei het volgende:

“Ik vind het ironisch dat de op een na grootste cryptovaluta qua marktkapitalisatie 14% lager is dan zijn hoogste punt ooit, terwijl velen op Twitter doen alsof het neerstort. Voorzichtig blijven? Ja. Paniek? Geen kans.”

Kijkend naar Bitcoin, gaf Bennett aan dat de Bitcoin koers een belangrijk prijsgebied moet omzetten in ondersteuning om zijn bullish momentum te herwinnen. Hij tweette:

“BTC weer boven de $50.000. Moet $53.000 terugvorderen om weer bullish te worden.”

De analist beschreef op Twitter ook een mogelijk minder bullish scenario, waarin de Bitcoin koers de komende weken tussen $52.000 en $43.000 zou kunnen consolideren. Hij gaf het onderstaande aan:

“Houd er rekening mee dat de huidige range niet bepaald klein is. We kunnen de komende weken veel van dit soort dingen door gaan maken.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN