Bitcoin games

5 opkomende play-to-earn games die je in de gaten moet houden

Het verdienen van echt geld in online gamen was ooit alleen voorbehouden aan de top van de gamingwereld. Nu is het echter, dankzij de opkomst van NFT’s, play-to-earn, GameFi en metaverses, voor iedereen mogelijk om geld te verdienen terwijl je jezelf vermaakt in digitale werelden. In sommige gevallen hoef je niet eens bijzonder goed te zijn in gamen.

Projecten die zich op deze opkomende markt concentreren floreren momenteel in de markt. Hierdoor is er veel winst te behalen door de juiste projecten uit te kiezen, wat erg lastig kan zijn, aangezien er elke dag tientallen projecten in de markt gelanceerd worden. Hierdoor hebben we dan ook besloten om een selectie van 5 projecten uiteen te zetten van projecten die de moeite waard zijn om op te letten (géén financieel advies).

1. Cross the Ages

Cross the Ages, een op NFT-handelskaarten gebaseerd metaverse-project dat zich afspeelt in het fictieve rijk van Artellium, is gratis om te spelen maar met meerdere winstgenererende aspecten geïntegreerd. Met honderden kaarten van verschillende schaarste, streeft het spel ernaar een unieke ervaring te creëren die de nostalgie van het kopen van fysieke ruilkaarten (wie herinnert zich Panini nog?) combineert met de al met al meer meeslepende ervaring van modern digitaal gamen. Daartoe kunnen NFT-kaarten in de echte wereld worden ‘geactiveerd’, waarbij fysieke versies beschikbaar zijn voor degenen die een bepaald aantal kaarten verzamelen.

2. Raini: Lords of Light

Een ander competitief ruilkaartspel dat de aandacht trekt, is Lords of Light, waarin spelers oorlog voeren met hun verzameling van mythische beesten. Dit supercharged strategiespel, dat in augustus door Raini werd onthuld, gaat vooral over het verslaan van andere spelers om je inventaris te vergroten. Dat gezegd hebbende, kunnen kaarten van hoog niveau ook worden ingezet in yield farming pools, waardoor zegevierende partijen meer kansen krijgen om winst te maken. Lords of Light is gebouwd rond een eigen valuta, $PHOTON, die kan worden verkregen door gevechten te winnen, missies te voltooien en kaarten te verhuren.

3. AAG Ventures

AAG Ventures, ontwikkeld om het groeiende play-to-earn-veld te democratiseren, begon met het opbouwen van een gilde van meer dan 2.000 spelers op Axie Infinity. Nu is het uitgebreid naar zeven landen (Filipijnen, Indonesië, Brazilië, India, Rusland, Nigeria en Argentinië) in een poging diegenen te helpen die recente economische tegenspoed hebben geleden. Het wil dit doel bereiken door meer gilden te vormen, prestatiebewaking en coaching aan te bieden en spelers in staat te stellen in-game tokens om te zetten in $AAG en daarna uit te betalen voor fiat. Omdat AAG Ventures van mening is dat NFT’s voor iedereen beschikbaar zouden moeten zijn, biedt het ook fractioneel eigendom – wat betekent dat aandelen in zeer waardevolle NFT’s voor slechts $1 kunnen worden gekocht.

4. RaceFi

In tegenstelling tot de andere titels op deze lijst, heeft RaceFi een ietwat beperkte thematische focus: het draait allemaal om een ​​behoefte aan snelheid. De allereerste AI/ML-autoracegame die is gelanceerd op Solana’s razendsnelle blockchain, de release ondersteunt meerdere spelmodi (PvP, PvE, battle race) en stelt gebruikers in staat beloningen te winnen simpelweg voor het bezitten van eigendommen in de metaverse. NFT’s vertegenwoordigen namelijk echte vastgoedobjecten zoals garages, showrooms, racebanen en billboards. Voertuigen kunnen ondertussen worden uitgerust met geweren, schilden en nitro. Met andere woorden, het gaat er niet alleen om wie er als eerst over de finish komt. RaceFi voert momenteel een reeks IDO’s uit en zal kort daarna worden vermeld op beurzen.

5. Rise of Defenders

Rise of Defenders, met een kleurrijke cast van wapendragende helden en schurken, is een play-to-earn-game dat zowel speler versus omgeving (PvE) als speler versus speler (PvP) modi biedt. Geïnspireerd door successen zoals Final Fantasy en Fire Emblem, en bekend om zijn enorme scala aan uitrustingssystemen, stelt het op BSC gebaseerde spel spelers in staat om NFT’s te verzamelen en cryptocurrency te verdienen voor het winnen van campagnes en toernooien, terwijl de vernietiging van hun basis wordt voorkomen.

Conclusie

De metaverse sector evolueert met een fenomenale snelheid, en in de komende maanden en jaren is het normaal om te verwachten dat meer ontwikkelaars en creatievelingen de markt zullen betreden. Play-to-earn is immers niet alleen een hit gebleken bij gamers; het is ook een zegen geweest voor de platforms, aangezien zij een deel van de transactiekosten verdienen die door gebruikers worden gegenereerd. Hoe je het ook bekijkt, 2022 lijkt een geweldig jaar te worden voor blockchain-gaming.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN