Solajump, de eerste play-to-win NFT-game op Solana, wil short games een nieuw leven inblazen

Solajump, ’s werelds eerste play-to-win short game gebaseerd op Solana-blockchain, is verheugd om het plezier van klassieke short games terug te brengen. Ontwikkeld door Kokeshi Academy Nerd 148 Studios, maakt het gebruik van NFT’s om een ​​revolutie teweeg te brengen in de wereld van short gaming met zijn play-to-win-model.

Short games zijn leuk, gemakkelijk te spelen en laagdrempelig om in te stappen. Spelontwerpers die Pong, Tetris, Arkanoid, Pac-Man en andere grote hits bedachten, moesten het in het verleden echter doen met de beperkte kracht van computers. Computerkracht is niet langer een probleem voor games en opent de deuren naar een rijkere en boeiendere ervaring.

Visueel aantrekkelijk en leuk om te spelen, Solajump is gebaseerd op de belangrijkste principes van Doodle Jump. Het doel van de speler is om steeds hoger te springen door te stuiteren op platforms die willekeurig in de 2D-ruimte zijn geplaatst. Hoe verder je vordert, hoe zeldzamer de platforms worden, en dus hoe groter het risico van een game over.

Met Solajump is het doel van de speler niet alleen om de hoogste score te behalen, maar ook om te winnen. Spelers hebben toegang tot het spel door een Solajumper NFT te bezitten, waarmee ze kunnen deelnemen aan toernooien die aanzienlijke beloningen bieden voor winnaars.

De eerste minting van 10.000 algoritmisch gegenereerde Solajumper NFT’s zal vanaf december plaatsvinden. Om deel te nemen, moeten spelers in december een van de 10.000 Solajumper NFT’s krijgen, elk geprijsd op 1 SOL.

Het bezit van de NFT geeft spelers recht op vele voordelen en bonussen, zoals 10 kansen om de eerste plaats te bereiken in het Genesis-toernooi. Aan het einde winnen spelers met de beste scores vijfcijferige beloningen, waarbij de uiteindelijke winnaar meer dan $30.000 in de wacht sleept. Na het Genesis-toernooi kunnen spelers ervoor kiezen om hun NFT’s op de secundaire markt te verhandelen of te houden en deel te nemen aan de maandelijkse toernooien.

“SOLAJUMP is het resultaat van de samenwerking tussen 2 studio’s, NERD148 en KOKESHI ACADEMY. Het idee is om het defi-ecosysteem te voorzien van opkomende tools voor NFT’s en spelen om geld te verdienen. Solajump is het begin van een tijdperk voor mini-arcadegames verbonden met NFT’s”, zei Jeff Meguir, CEO van SolaJump.

De maandelijkse toernooien beginnen vanaf januari 2022, waarbij de beste spelers een prijzenpot van 100 SOL delen. Kokeshi Academy Studios zal in februari 2022 de “Jump Coin” lanceren om spelers in staat te stellen te wedden in privétoernooien en de PVP-modus, die in maart 2022 wordt gelanceerd. Dat maakt het voor spelers mogelijk om NFT’s, Jump Coins en vele andere te winnen prijzen door de score van hun directe tegenstander te verslaan.

Volgens de ontwikkelaars gaat 20% van het geld dat wordt opgehaald tijdens het slaan naar de prijzenpot van het “Genesis-toernooi”. Het bedrag wordt toegevoegd aan de huidige initiële prijzenpot van 2000 SOL. Nog eens 20% van het muntbedrag zal worden toegewezen aan alle maandelijkse toernooien die het hele jaar door worden gehouden. Elk jaar worden er nieuwe toernooien gehouden en nieuwe NFT-munten gemint om de prijzenpot te blijven uitbreiden.

Kokeshi Academy Studios bereidt zich ook voor om in de tweede helft van 2022 een incubator voor arcade-spellen op Solana te lanceren.

Over Solajump

Solajump, ontwikkeld door Kokeshi Academy en NERD 148 Studios, is een leuke en eenvoudige play-to-win NFT-game op de Solana-blockchain. Het is bedoeld om de trend van korte games nieuw leven in te blazen en spelers in staat te stellen niet alleen de hoogste score te behalen, maar ook te winnen.

Blijf op de hoogte:   Website   |   Twitter   |   Discord   |

Contactgegevens

  • Jeff Meguir
  • Hello@solajump.com

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!