Ethereum Nieuws

Analist voorspelt Ethereum koers van $20.000 vóór het einde van de bull-cyclus

De prominente cryptocurrency-analist en YouTuber Nicholas Merten heeft in een recente video, aan zijn ruim 450.000 volgers, aangegeven dat het toonaangevende smart contract-platform Ethereum (ETH) nog steeds met 325 procent kan groeien voordat de huidige bull-cyclus ten einde loopt. Hij gaf tevens aan wat hij denkt dat er nodig is voor ETH om het niveau van $20.000 te breken:

“Als alles perfect gaat voor Ethereum, als we die kans krijgen om ETH goed te laten lanceren, mensen die roll-ups gebruiken, of het nu gaat om zero-knowledge roll-ups of optimistic roll-ups, over het algemeen ‘layer-2-oplossingen ‘, zouden we deze cyclus een Ethereum van $20.000 kunnen zien. Ik weet dat het gek klinkt, maar als je naar de logaritmische grafiek kijkt, hebben we dit soort procentuele rendementen eerder gezien.”

Rollups zijn oplossingen die transacties buiten de hoofdketen van Ethereum uitvoeren, maar er wel transactiegegevens hierop vastleggen. Dit zijn erg belangrijke ontwikkelingen voor ETH, aangezien het de belasting van het netwerk zal verminderen en hiermee ook de transactiekosten. De twee soorten rollups zijn zero-knowledge (ZK) rollups en optimistic rollups.

De analist ging verder met aangeven dat als Ethereum zijn solide fundamenten handhaaft, een rally naar de $20.000 misschien niet zo overdreven optimistisch is als dat het klinkt. Hij merkte op dat een dergelijke winst slechts ongeveer de helft zou zijn van wat ETH in de eerste vijf maanden van 2021 heeft bereikt:

“Ik denk dat het heel redelijk is dat we dit soort prijsniveau kunnen zien. Ergens tussen ons neutrale en optimistische doel. Om het veilig te spelen, zou ik zeggen dat we een echt solide gestage stroom van prijsactie voor Ethereum voor de boeg hebben. Het belangrijkste om te begrijpen is dat er perioden van deze cyclus zijn waarin Ethereum Bitcoin overtreft, wat deze hogere doelen redelijk maakt.”

Bankgigant ziet meer potentie in ETH dan BTC

Hoewel Merten bekend staat om zijn positieve blik over de nummer twee cryptocurrency, is hij niet de enige die denkt dat de Ethereum koers de komende goed zal presteren. Zo gaven analisten van JPMorgan in een rapport aan dat Ethereum de komende jaren beter zal presteren dan Bitcoin (BTC). Het rapport baseerde zijn argument op het nut van beide activa. Hoewel Bitcoin goed is vanwege zijn monetaire beleid, heeft Ethereum bewezen nog beter te zijn, aldus de analisten.

De JPMorgan-notitie schetste hoe Ethereum op de lange termijn de betere gok zou kunnen zijn in vergelijking met Bitcoin. Het gaf aan dat, hoewel Bitcoin nog steeds de meest waardevolle cryptocurrency is, de stijgende rentetarieven uiteindelijk in het voordeel van Ethereum zouden kunnen zijn. Het gaf het volgende aan:

“De stijging van de obligatierendementen en de uiteindelijke normalisering van het monetaire beleid zetten Bitcoin als een vorm van digitaal goud neerwaarts, net zoals hogere reële opbrengsten neerwaartse druk uitoefenen op traditioneel goud.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN