BTC ETH

Michaël van de Poppe voorspelt volgende stappen voor BTC en ETH

De populaire Nederlandse cryptostrateeg en -handelaar Michaël van de Poppe heeft in een recente video twee mogelijke scenario’s voor de Bitcoin koers uitgestippeld, aangezien de nummer één cryptocurrency onder de pyschologische grens van $60.000 blijft handelen.

In een nieuwe strategiesessie vertelde Van de Poppe zijn 147.000 YouTube-abonnees dat hij ziet dat Bitcoin (BTC) ofwel $60.000 terugwint als ondersteuning of een dubbele bodemstructuur afdrukt op $55.000 voordat het zijn bullish trend opnieuw zou kunnen ontketenen. Hij gaf het volgende aan:

“Op dit punt kunnen we gewoon concluderen dat we lagere hoogtepunten, lagere dieptepunten maken, waarin we eerdere niveaus opnieuw testen … In dit geval kwamen we in de richting van ondersteuning ($55.000), terugkaatsend [en nu] in cruciale weerstandszone ($60.000).

Als dat omslaat [in ondersteuning], kunnen we verder omhoog gaan. Als het afwijst, krijgen we hoogstwaarschijnlijk een hertest rond de dieptepunten van $55.000 om een ​​bullish divergentie te krijgen, die we nu niet hebben. En als we zo’n bullish divergentie krijgen, zal dat een teken zijn dat de markt vanaf hier zal omkeren.”

In navolging hierop plaatste de analist vandaag het volgende op Twitter:

“Bitcoin die de hele push van vandaag retraced, is niet echt een goed teken. De correctie vindt nog steeds plaats en dat is gewoon normaal.”

De bekende cryptocurrency-analist ging in zijn video ook dieper in op de koers van het smart contract-platform Ethereum (ETH). Hij gaf aan dat ETH er momenteel bullisher uitziet dan BTC, nadat het in slaagde een cruciaal weerstandgebied om te zetten in ondersteuning. Hij zei het volgende:

“Cruciale weerstand voor Ethereum is het niveau rond de $4.500. Die moet kapot. Als we dat niveau doorbreken, denk ik dat we door zullen gaan naar nieuwe all-time highs. Over het algemeen toont dit veel meer kracht, en als je naar het wekelijkse tijdsbestek kijkt, vindt hier een mooie hertest plaats ($4.000), wat zou kunnen resulteren in een verdere voortzetting van de markten.”

Momenteel heeft de Ethereum koers moeite om ruim boven de $4.000 te blijven. We moeten dus afwachten of de bulls het boven dit belangrijke niveau weet te houden, aangezien de Bitcoin koers momenteel ook erg volatiel is.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN