The News Provenance Project

TIME Magazine zal Ethereum op zijn balans houden

Het bekende Amerikaanse tijdschrift TIME Magazine heeft aangekondigd dat het Ethereum (ETH) op zijn balans zal houden, in een samenwerking met Galaxy Digital gericht op metaverse inhoud. De deal komt met de lancering van de categorie TIME100 Companies op de metaverse, aldus het persbericht dat gisteren gepubliceerd werd.

Volgens het bericht is de entertainmenttak van Galaxy Digital, Galaxy Interactive, een contentsponsorovereenkomst aangegaan met TIME Magazine. Met de samenwerking lanceert het tijdschrift een nieuwe versie van zijn TIME100-bedrijven, met de beste wereldwijde bedrijven en ondernemers in de metaverse ruimte.

De samenwerking met TIME Magazine werd gefinancierd in Ether, de native asset van Ethereum-blockchain en de op één na grootste cryptocurrency. Als onderdeel van de deal heeft het 98-jarige tijdschrift ermee ingestemd om ETH op zijn balans vast te houden, waardoor het de eerste grote media-organisatie is die dit doet.

De Galaxy-TIME-partnership omvat ook een nieuwe wekelijkse TIME-nieuwsbrief, “Into The Metaverse”, evenals educatief materiaal dat is ontworpen om lezers te informeren over het metaverse-onderwerp. Galaxy Digital zei dat het zijn expertise zal gebruiken om het tijdschrift te helpen de snel opkomende metaverse-ruimte te begrijpen en bij te blijven over het onderwerp.

Hoewel het metaverse-concept voor het eerst werd geïntroduceerd door cryptoprojecten zoals Decentraland (LAND) begin 2020, bereikte het het reguliere bewustzijn nadat Facebook vorige maand omgedoopt werd tot Meta. De social media-gigant heeft zijn strategie herzien om zich te concentreren op het bouwen van online virtuele ruimtes, wat een katalysator is geworden voor de recente metaverse hausse.

In april 2021 ging TIME een partnerschap aan met Crypto.com om cryptocurrency aan te bieden als betaalmiddel voor digitale abonnementen. In die tijd had het tijdschrift echter geen ETH, maar gebruikte het alleen als betaalmiddel. Een maand eerder veilde het drie tijdschriftomslagen als NFT’s op SuperRare, een populaire cryptomarkt.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN