1xBit NBA Top Shot

De NBA doet mee aan de crypto-markt, waarom zou jij dat niet doen?

NBA Top Shot is het verzamelen van fysieke basketbalkaarten gaan vervangen, waardoor fans nog meer kansen krijgen om te profiteren van hun passie. Als je het hoogtepunt van een speler bezit, is dat synoniem met het hebben van een zeldzame basketbalkaart in de oudheid.

Over het algemeen is de sportwereld al een tijdje op weg naar cryptocurrency. Veel sportteams, organisaties en spelers hebben gezien hoe snel de crypto-industrie gaat en hoe belangrijk het is om de ruimte aan te boren. Wat dit betreft, zijn er talloze crypto-deals geweest in de sportindustrie. We zullen hier enkele van deze deals uitlichten.

Een opmerkelijke crypto-sportdeal vond plaats tussen Bitpay en St.Petersburg Bowl, die plaatsvond in 2014. Dit was de eerste officiële deal tussen deze twee industrieën en het was een marketinginitiatief voor de promotie van Bitcoin. Sindsdien zijn er vele andere deals gebeurd. Pas in juni 2021 sloten Crypto.com en de Formule 1 een branding-deal voor de rondes van het seizoen 2021 van de sport.

Op dezelfde manier heeft de basketbalindustrie stappen ondernomen om te zorgen voor een adequate acceptatie van cryptocurrency. Zo is het idee van Top Shop geboren. In wezen biedt het een handelsmarktplaats voor NBA-hoogtepunten. Dit betekent dat gebruikers highlights kunnen kopen en verkopen, hetzij door ze in een pakket te kopen, hetzij door ze bij andere deelnemers te kopen. Top Shot is een samenwerking aangegaan met Dapper Labs, een blockchainplatform, en ook de NBA. Samen creëren ze een spannende ervaring zonder de risico’s die bij conventionele handel horen.

Enkele van de opmerkelijke verkopen die zijn geregistreerd door NBA Top Shot, zijn de dunk van Lebron James in 2019, die $208.000 opleverde. Een andere topverkoop door een andere speler was die van het blok Zion Williamson, dat $100.000 kostte. Lebron James heeft nog een dunk voor $240.000. De pure aard van deze activiteiten heeft het verkeer dat door de website wordt gegenereerd, vergroot, wat inderdaad een bevestiging is van het feit dat Top Shot de komende jaren nog meer zal groeien.

Evenzo zien sportsbooks een groeiende belangstelling voor de NBA. 1xBit heeft zich gerealiseerd dat meer spelers geïnteresseerd zijn in het wedden op crypto op hun favoriete NBA-teams. Daarom lanceert het sportsbook FOUR-POINT-PLAY, een toernooi speciaal voor NBA-liefhebbers om te profiteren van beloningen en een spannende ervaring te hebben.

Het enige wat gebruikers hier hoeven te doen, is minimaal 0,5 mBTC inzetten op live of pre-match NBA-evenementen en door minimaal 1,5 odds in te zetten. Je doel is om de langste winnende reeks weddenschappen te behouden, want dat bepaalt je plaats op het leaderboard. Dit zijn de prijzen die u kunt claimen op basis van uw positie:

● 1e plaats – 10 mBTC
● 2e plaats – 9 mBTC
● 3e plaats – 8 mBTC
● 4e plaats – 7 mBTC
● 5e plaats – 6 mBTC
● 6e plaats – 5 mBTC
● 7e plaats – 4 mBTC
● 8e plaats – 3 mBTC
● 9e plaats – 2 mBTC
● 10e plaats – 1 mBTC

Deze promotie is geldig tussen 12 november en 13 december, de resultaten worden een dag later bekendgemaakt. Houd er rekening mee dat uw win-streakpunten alleen worden gebaseerd op de NBA-wedstrijden die u speelt!

Bovendien biedt het spelen op 1xBit je talloze beloningen die je nergens anders zult tegenkomen. Het sportsbook biedt u ook welkomstbonussen tot 7 BTC voor de eerste 4 stortingen op het platform. U kunt ook een account met meerdere valuta’s beheren met meer dan 30 cryptocurrencies die u kunt gebruiken voor het inzetten van uw weddenschappen. Als je op zoek bent naar een sportsbook met constante beloningen waar je gebruik van kunt maken, overweeg dan om vandaag nog bij 1xBit te spelen.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN