Deze altcoins

Deze vier altcoins maken zich klaar voor epische stijgingen, aldus analist

De veel gevolgde cryptocurrency-analist en -handelaar, bekend op Twitter als Smart Contracter, heeft aangegeven dat er epische rally’s in het verschiet liggen voor Binance Coin (BNB), Avalanche (AVAX) en nog twee altcoins.

De analist begon met zijn 178.800 Twitter-volgers te vertellen dat hij gelooft dat BNB, de utility-token van cryptocurrency-beurs Binance, midden in een opwaartse trend zit die de prijs van de altcoin tot wel $1.200 kan opdrijven. Hij tweette het volgende:

“Vertel me dat BNB er niet uitziet alsof het stratosferisch zal worden.”

Een andere munt die op de radar van de handelaar staat is Ethereum-concurrent Avalanche (AVAX). Smart Contracter gaf aan dat AVAX zich opmaakt voor een sterke rally naar een nieuw historisch hoogtepunt van meer dan $120. Hij tweette:

“AVAX staat op het punt om naar het hoogste punt ooit te gaan. opnieuw prijsontdekking.”

De volgende is Curve (CRV), het governance-token van de op stablecoin gerichte gedecentraliseerde beurs Curve Finance. Smart Contracter is van mening dat CRV al een lokale bodem heeft bereikt en klaar is om naar zijn doel boven $7,00 te klimmen. Hij zei het volgende:

“Mooie 33% dip piek tot dal en eerdere hoge SR (ondersteuning/weerstand) flip op deze meest recente CRV-dip. Dit zou pas vanaf hier verder moeten gaan.”

De laatste munt op de lijst van de handelaar is Star Atlas (POLIS), een blockchain-gebaseerd spel met een ruimtethema, gebouwd op Solana (SOL). De cryptostrateeg voorspelde een enorme rally tot boven de $20 voor POLIS nu het een diagonale weerstand heeft weggenomen die de altcoin ongeveer twee maanden bearish heeft gehouden. Hij tweette het volgende:

“POLIS… eindelijk klaar voor een run. De aanvankelijke hype stierf weg. Heeft dat NFT (niet-fungible token) gaming / metaverse verhaal plus schone trendlijnonderbreking op volume. SEND.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN