Ripple SEC

Ripple vs. SEC zal binnenkort eindigen in een schikking, aldus Ben Armstrong

De juridische strijd tussen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) en Ripple Labs zal binnenkort eindigen in een schikking, althans als we de populaire YouTuber Ben Armstrong, ook bekend als “BitBoy”, moeten geloven.

De crypto-influencer vertelde Fox Business dat de XRP koers klaar is voor en massale uitbraak als gevolg van het feit dat de SEC en Ripple binnenkort een schikking zullen bereiken. Hij beweerde dat zijn “bronnen” allemaal zeggen dat aan de eisen van Ripple spoedig zal worden voldaan. Hij zei het volgende:

“Ik geloof dat XRP de komende maanden de meest explosieve munt zal zijn. XRP zal niet langer als een effect worden beschouwd en alle onderdrukking van deze bull run als gevolg van de rechtszaak zal voorbij zijn.”

BitBoy heeft eerder verklaard dat uit zijn observaties de “zaak snel gaat”. Hij denkt ook niet dat het feit dat de Chief Executive Officer van Coinbase, Brian Armstrong, onlangs over Ripple sprak, toeval is en is er sterk van overtuigd dat Coinbase binnenkort XRP opnieuw zal vermelden, wat op zijn beurt weer zal leiden tot een enorme prijsuitbraak.

Ondertussen kantelt de rechtszaak consequent in het voordeel van Ripple. Het juridische team van Ripple verklaarde eerder dat ze geen schikking in de zaak overwegen, maar Ripple CEO Brad Garlinghouse onthulde eerder enkele voorwaarden waardoor ze een schikking zouden overwegen. Hij gaf het volgende aan:

“Voor zover we een constructieve weg vooruit kunnen vinden met de SEC, willen we dat natuurlijk vinden. Er is echter geen scenario dat we ons gaan schikken, tenzij er absolute zekerheid is over wat XRP is op een go-forward-basis.

En het is heel duidelijk hoe Ripple deze technologieën gebruikt, hoeveel andere mensen in de gemeenschap deze technologieën gebruiken. Het zijn geen effecten. Ze vertegenwoordigen geen eigendom van Ripple, het bedrijf.”

In de meest recente uitspraak in de zaak heeft rechter Sarah Netburn een uitspraak gedaan ten gunste van Ripple’s eis om bewijsmateriaal te verzegelen dat is gepresenteerd voor beoordeling voor de camera en dat zou kunnen bewijzen dat de SEC zaken verdraaid heeft.

Ripple heeft ook een reeks overwinningen geboekt, aangezien rechter Netburn de SEC in een eerdere uitspraak dwong om te reageren op veel van Ripple’s ondervragingen waarop de commissie weigerde te reageren. Bedenk ook dat de rechtbank onlangs heeft geoordeeld dat advocaat John Deaton en leden van het ‘XRP-leger’ de status amici curiae – ‘vriend van de rechtbank’ – moesten krijgen.

Amici curiae kunnen documenten indienen die bekend staan ​​als amicus-briefs over zaken die relevant zijn voor de zaak, zolang de rechtbank de briefs vooraf goedkeurt. Rechter Torres beweerde verder dat het toestaan ​​van XRP-houders om zich bij de rechtszaak aan te sluiten “de SEC zou dwingen om handhavend op te treden tegen hen”, aldus Law360. Ze voegde eraan toe dat ze zich kon vinden met de eerdere bewering van Ripple, en dat dit de juiste oplossing is om de zaak niet te vertragen. Ze zei het volgende:

“De rechtbank komt tot de conclusie dat de amici-status een goede balans vormt tussen het toestaan ​​van movants om hun belang in deze zaak te doen gelden en het toestaan ​​dat de partijen de controle over het proces behouden.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN