Bitcoin halving

Ethereum en Bitcoin zien er beide goed uit, aldus analisten

De pseudonieme handelaren, bekend als Cred en DonAlt, schreven in de laatste TechnicalRoundup-nieuwsbrief dat de top twee cryptocurrencies, Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), er beide nog steeds goed uitzien nadat ze onlangs naar nieuwe all-time highs zijn gestegen. Er werd het volgende gezegd:

“De markt testte opnieuw en sloot boven de allerbelangrijkste wekelijkse ondersteuning af op $58.000. De technische aspecten zijn bullish.”

In termen van het ‘worst case scenario’ van BTC gaven Cred en DonAlt aan dat als de uitbraak niet aanhoudt, handelaren op zoek moeten gaan naar kracht rond de $50.000. Als Bitcoin dat niveau zou verliezen, denken ze dat de opwaartse trend van BTC voorbij zou zijn.

Maar ze denken echter dat de Bitcoin koers er momenteel sterk uitziet en ze raden handelaren dan ook aan om te zoeken naar schone, ronde getallen zoals $70.000 of $80.000 in termen van doelen voor een hogere stap. De analisten merkten ook op dat traditionele markten Bitcoin niet met volatiliteitsrisico presenteren. Ze gaven het volgende aan:

“De S&P 500 maakt gestaag nieuwe hoogtepunten, dus de kans op gecorreleerde zwakte als gevolg van het omvallen van traditionele markten wordt kleiner. Hoewel sommige deelnemers zich zorgen maken over het gebrek aan momentum, is het moeilijk om bearish te zijn boven steun en op het hoogste punt ooit. We zullen van gedachten veranderen als het bewijs verandert.”

Ethereum handelt op het moment van schrijven op $4.572 en is ongeveer 2% gedaald ten opzichte van zijn ATH van $4.674, die het woensdag bereikte. DonAlt en Cred zijn op korte termijn echter minder bullish op altcoins. Ze gaven het volgende aan:

“Onze houding ten opzichte van altcoins is op zijn best lauw, aangezien de majors in beweging zijn. We verwachten dat de volatiliteit van Bitcoin en Ethereum een ​​soort liquiditeitsvacuüm zal creëren onder altcoins, althans op korte termijn.

Long altcoins = short Bitcoin/dollar (en Ethereum/dollar) volatiliteit. Daarom is naar onze mening positionering voor kracht in altcoins, aangezien de majors nieuwe all-time highs maken, niet de meest aantrekkelijke gok op de markt.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN