Bakkt CEO Senaat

Amerikaanse senator dient resolutie in om crypto-adoptie te versnellen

De Amerikaanse senator Ted Cruz heeft maandag de “Adopting Cryptocurrency in Congress as an Exchange of Payment for Transactions (ACCEPT)” resolutie ingediend, waarin hij aandringt op het bevorderen van crypto-bewustzijn en brede acceptatie van digitale activa.

In de resolutie wordt voorgesteld dat administratieve managers op Capitol Hill de diensten inschakelen van handelaren die cryptocurrencies als betaling accepteren. De resolutie is ook bedoeld om betalingen in digitale valuta in gift shops van het congres te ondersteunen. Het gaf het volgende aan:

“De architect van het Capitool, de secretaris van de Senaat en de Chief Administrative Officer van het Huis van Afgevaardigden zullen elk voor de Capitoolgebouwen die onder hun jurisdictie vallen—

(1) behoudens lid (c), contracten vragen en aangaan voor het leveren van voedselservice en verkoopautomaten in dergelijke Capitol-gebouwen met personen die digitale activa accepteren als betaling voor goederen; en

(2) de gift shops in dergelijke Capitol-gebouwen aanmoedigen om digitale activa te accepteren als betaling voor goederen.”

Cruz dient zijn voorstel in terwijl consumenten digitale activa omarmen en een groeiend aantal handelaren crypto-betalingen in het hele land begint te accepteren. Tevens heeft hij een voortrekkersrol gespeeld bij de acceptatie van cryptocurrency onder Amerikaanse wetgevers, en suggereerde vorige maand zelfs dat zijn geboortestaat Texas fakkels van aardgasproducenten zou moeten gebruiken voor Bitcoin mining. Zijn opmerkingen werden geprezen door Nic Carter, mede-oprichter van Coin Metrics, die zei dat de ideeën van Cruz ‘absoluut juist’ waren.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN