CODI Finance kondigt aankomende IDO aan

CODI Finance, een DeFi-ecosysteem aangedreven door Solana, een van ’s werelds snelste en meest schaalbare blockchains, bereidt zich momenteel voor op de IDO van zijn native token “$CODI” op 7 november 2021. De native token van het CODI-ecosysteem, $CODI, is een SPL-standaard utility-token.

CODI Finance debuteerde in september 2021 en begon onmiddellijk met plannen om zijn ecosysteem op te schalen. Hun privéverkoop, die onlangs werd verlengd tot 14 november, kreeg veel positieve feedback van het grote publiek, waarbij CODI hun privéverkoop voor iedereen openstelde, wat ongebruikelijk is in de DeFi-industrie. Hoewel CODI de onderhandse verkoop heeft verlengd, zit er een addertje onder het gras: de minimale inlegprijs voor nieuwe investeerders die nu willen deelnemen aan de onderhandse verkoop wordt verhoogd.

CODI Finance is een volledig open en gedecentraliseerd ecosysteem met drie aanbiedingen: een IDO Launchpad, een DEX en een gedecentraliseerd uitleen- en uitleenprotocol. CODI is van plan de Solana-blockchain te gebruiken om zeer schaalbare, interoperabele en veilige DeFi-producten te creëren, waardoor de opkomst van eerlijke en gedecentraliseerde DeFi-producten van de volgende generatie op meerdere ketens wordt versneld.
CODI Finance is van plan om volledig over te stappen op een DAO-governancemodel, waarbij de CODI-gemeenschap het ecosysteem beheert en bezit. Andere functies, zoals een gedecentraliseerd sociaal netwerkmodel en een volledig aanpasbaar vestingprotocol, zijn ook in de maak, aangezien CODI ernaar streeft de belichaming van decentralisatie van de DeFi-ruimte te zijn.

CODI’s IDO zal beginnen op 7 november 2021, met een toewijzing van 10% van het totale aanbod van $CODI (33.000.000) tokens. Tijdens de IDO zou $CODI worden vermeld op 0,04 cent en ontgrendeld, in tegenstelling tot de privéverkoop, die een wachtperiode heeft. De IDO zou worden gehost op CODI’s IDO-lanceerplatform, waardoor hun gemeenschap een voorproefje krijgt van wat ze kunnen verwachten wanneer het CODI IDO-lanceringsplatform live gaat. De IDO zal een week open zijn vóór de IEO op de p2pb2b-beurs, waar $CODI zou worden genoteerd zal worden op $0,05.

CODI is van plan transparant te zijn over de activiteiten van het ecosysteem en alle IDO- en privéverkooptransacties kunnen worden bekeken op de Solana-blockchain. Als je wilt deelnemen aan de komende IDO of de verlengde privéverkoop, stuur dan een e-mail naar sales@codi.finance.

Bezoek codi.finance of neem contact met hen op via hun sociale mediakanalen voor meer informatie over het project:

Twitter: https://twitter.com/Codi_Finance
Discord: https://discord.com/invite/kEw8RkMU
Telegram: https://t.me/codi_finance_community

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!