Ethereum, Polkadot en Fantom zien er goed uit, aldus analist

De veel gevolgde crypto-handelaar, met ruim 136.000 volgers op Twitter, Altcoin Sherpa, vertelde zijn volgers het tijdspad van een enorme Ethereum (ETH) -rally, terwijl hij tevens prijsdoelen voor Polkadot (DOT) en Fantom (FTM) in kaart bracht.

Ethereum koers zal begin 2022 gaan stijgen

De handelaar begon met aangeven dat hij Ethereum op zijn Bitcoin-paar (ETH/BTC) nauwlettend in de gaten houdt, aangezien hij verwacht dat het paar de komende maanden zal stijgen. Hij tweette het volgende:

“Ik denk dat het ETH/BTC-paar de komende weken/maanden blijft rangen, voordat het later dit jaar/Q1 een enorme beweging maakt. Dit gaat waarschijnlijk een beetje hoger voordat het op korte termijn een lagere high maakt. Ethereum presteert naar mijn mening de komende weken niet beter dan BTC. ETH/USD gaat naar het [nieuwe] hoogste punt ooit.”

Volgens de grafiek van de handelaar gelooft hij dat het ETH/BTC-paar in de laatste maanden van 2021 corrigeert voordat het in januari een enorme rally ontketent. Hij gelooft echter wel dat Ethereum op zijn USD-paar (ETH/USD) volgende maand zal stijgen tot ongeveer $4.800.

De cryptostrateeg keek vervolgens ook naar de prijsactie van de bekende ‘Ethereum killer’ Polkadot. Volgens de analist zal DOT tegen het einde van het jaar consolideren ten opzichte van Bitcoin (DOT/BTC), voordat het begin 2022 enorm zal stijgen. Hij tweette:

“Ik verwacht meer van het BTC-paar… Ik denk dat [het] BTC-paar goede katalysatoren heeft voor later dit jaar voor een zeer sterke run. Misschien later een inkoop doen.”

FTM/BTC kan corrigeren

Tot slot ging de analist door met het analyseren van Fantom (FTM). Hij gaf aan dat de munt binnenkort kan corrigeren op zijn Bitcoin-paar (FTM/BTC), maar dat hij wel door kan blijven stijgen op zijn USD-paar. Hij tweette:

“Ik denk dat je waarschijnlijk het FTM/BTC-paar wilt bekijken voor wanneer dit ding zich terugtrekt. Het USD-paar zal waarschijnlijk nog steeds doorgaan met stijgen zolang BTC oke is (voor het grootste deel). Ik verwacht grotendeels een stijging hier; de trend is sterk.”