XRP koers

Ripple vs. SEC loopt het risico om weer flinke vertraging op te lopen

De rechtszaak van Ripple tegen de Amerikaanse Securites and Exchange Commission (SEC) is al enige tijd aan de gang. Helaas lijkt het thema echter nog steeds verlengingen en vertragingen te zijn, aangezien beide partijen over hetzelfde feit verdeeld zijn.

Onlangs heeft de Amerikaanse toezichthouder verzocht om de deadline voor het weerwoordrapport van deskundigen te verplaatsen naar 12 november en de ontdekking door deskundigen te verschuiven naar begin 2022.

Het in San Francisco gevestigde blockchain-bedrijf stemde er eerder mee in om de deadline voor het weerwoordrapport te verschuiven naar 12 november. Het is echter tegen de verschuiving van de deadline voor het vinden van experts naar 14 januari. Ripple verzette zich tegen de verlenging en beweerde dat “verdere vertraging Ripple en de markt voor XRP zou schaden.”

Een andere groep wil echter ook gehoord worden. John E. Deaton, raadsman van Amici Curiae – of “vrienden van de rechtbank” – heeft nu een brief ingediend waarin hij de Amerikaanse districtsrechter Analisa Torres vraagt ​​om de standpunten van XRP-houders in overweging te nemen.

Hoewel Deaton zich zorgen maakt over het “irriteren” van de rechtbank, verwees zijn aanvraag naar de oproep van de SEC voor een verlenging van twee maanden. Hij verzocht het volgende:

“Accepteer deze brief als zowel de aanvraag voor XRP-houders om hun perspectief aan te bieden, als een aanbod van bewijs van dat perspectief.”

Bovendien bevestigde Deaton dat hij de punten van de beklaagden in deze zaak niet zal herhalen. Hij ging verder met:

“In tegenstelling tot het verzoek van de SEC om deze vertraging, richt het argument van Ripple zich op hoe het “bevriezen” van XRP-markten in de Verenigde Staten Ripple beïnvloedt. De negatieve impact op XRP-houders is zelfs nog groter.”

Deaton merkte ook op dat veel grote beurzen XRP hadden geschrapt vanwege de juridische problemen in de VS. Bovendien wees hij er ook op dat XRP in pensioenmakelaarsrekeningen “bevroren” was. Hij zei het volgende:

“Elke vertraging in de onderliggende actie markeert de zoveelste dag dat XRP-houders geen toegang hebben tot hun fondsen.”

Dus, hoeveel investeerders willen naar verluidt zich echt aansluiten bij de crypto-advocaat? Welnu, Deaton beweerde dat op 19 oktober meer dan 50.000 XRP-houders contact met hem hadden opgenomen om deel uit te maken van de rechtszaak. We zijn dan ook benieuwd hoeveel invloed de brief van Deaton zal hebben op het besluit van de rechtbank.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN