shiba inu token

Ruim 256.000 mensen willen Shiba Inu (SHIB) op Robinhood zien

Een petitie van de Shiba Inu-community, die 300.000 handtekeningen van supporters vraagt ​​om Robinhood te overtuigen om SHIB op te nemen, is op weg om een ​​van de best ondertekende petities op Change.org te worden, nadat het momenteel meer dan 250.000 handtekeningen heeft weten te verzamelen.

De petitie, die op 10 mei van dit jaar door Tristan Luke is geplaatst, is een van de vele punten die door de groep wordt gebruikt om te lobbyen voor vermeldingen op grote beurzen en toevoegingen als betaalmethode in online winkels. Gezien de massale steun van de huidige petitie, lijkt de SHIB-gemeenschap op weg te zijn om het doel van 300.000 te behalen.

Als dit lukt, zou de mogelijke vermelding opnieuw een enorme vooruitgang voor de token betekenen. Vorige maand wist de Shiba Inu-gemeenschap nog een Coinbase vermelding te realiseren via een andere petitie die werd ondertekend door 41.406 supporters.

Na de aankondiging van de Coinbase vermelding zag de gemeenschap enorme aantallen SHIB verhandeld worden. Vóór de notering was het 24-uurs handelsvolume amper $500 miljoen, maar momenteel is dit gestegen naar gemiddeld $2 miljard per dag. Daarnaast is de prijs van de munt met meer dan 200% gestegen sinds vorige maand.

Gezien het enorme succes na de Coinbase-notering, zou een vermelding op Robinhood ook goed uitkomen gezien de populariteit van de app in de Verenigde Staten. De app heeft gemeld dat het in het tweede kwartaal van dit jaar 50% van zijn op transacties gebaseerde inkomsten uit cryptotransacties heeft gehaald, met een meerderheid, ongeveer 62% van de inkomsten, uit Dogecoin-transacties.

De Shiba Inu-community heeft ook meerdere andere petities op Change.org geplaatst, waaronder het verzoek om toevoeging als betalingstoken op Apple, Bitso en eToro. Daarnaast wil de community dat grote bedrijven, zoals McDonald’s en Tesla, de meme-cryptocurrency gaan accepteren voor betalingen. Of deze bedrijven ook zo gevoelig zijn voor groepsdruk valt echter nog maar te bezien.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN