Bitcoin halving

Raoul Pal onthult zijn enorme prijsdoelen voor Bitcoin en Ethereum

In een interview met Anthony Pompliano suggereerde de macro-investeerder en CEO van Real Vision, Raoul Pal, dat er binnenkort nieuwe golven van groot kapitaal in de crypto-ruimte zullen komen naarmate de markten volwassen worden. Hij onthulde tevens zijn enorme prijsvoorspellingen voor Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) voor het einde van de crypto-bull-cyclus. Hij begon zijn betoog met:

“Dus wie is de volgende grote koper van Bitcoin? Het is me vrij duidelijk wie ze zijn. Het zijn de lopende instellingen, en dat gaat maar door en ik denk dat we daar een versnelling van zullen zien, vooral als de prijs uitbreekt, want iedereen zijn schapen, ze willen elkaar altijd volgen.”

Pal voegde eraan toe dat de beschikbaarheid van Bitcoin ETF’s de cryptomarkt toegankelijker zal maken voor meer gewone beleggers, waardoor een “enorme” hoeveelheid kapitaal de ruimte in wordt gestuwd. Hij voorspelde ook dat meer staatsinvesteringsfondsen kapitaal toewijzen aan BTC.

Toen de macrogoeroe begon over waar hij denkt dat Bitcoin en Ethereum zullen staan, zowel aan het einde van het jaar als aan het einde van de huidige bullmarktcyclus, zei hij het volgende:

“Ik denk dat Bitcoin ergens ten noorden van $200.000 ligt en ETH dichter bij $15.000, maar ik denk dat we de cyclus afronden met Bitcoin dichtbij $400.000 en ETH dichter bij $40.000.”

Pal’s doelen voor BTC en ETH impliceren respectievelijk een winst van 400% en 966% van de huidige waarden van de twee grootste cryptocurrencies van dit moment. Pal ging verder met aangeven dat naarmate crypto meer wordt geadopteerd, de markten minder volatiel zullen worden en minder vatbaar voor duidelijke en uitgesproken bull- en bearmarkten. Hij zei het volgende:

“Wat gaat er gebeuren in de bearmarkt? Wanneer komt dat? Komt het in dezelfde structuur? Ik denk dat het waarschijnlijk tot op zekere hoogte ontkoppelt, omdat ik denk dat de adoptie echt behoorlijk groot zal zijn, dus dat verlaagt [de volatiliteit]. Naarmate het netwerk meer geadopteerd wordt, neemt de volatiliteit af, dus ik denk dat we dat deze keer zullen zien en het zal ontkoppelen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN