Polkadot koers analyse

Algorand en Solana kunnen flink stijgen in Q4, aldus Coin Bureau

Het bekende YouTube-kanaal Coin Bureau heeft onlangs een video update gepubliceerd over realistische Q4-prijsdoelen voor de native tokens van Solana (SOL) en Algorand (ALGO).

Gastheer “Guy” vertelde de meer dan 1,43 miljoen abonnees van het kanaal dat de prijs van ALGO in de komende weken een nieuw record zou kunnen bereiken. Hij ging verder met:

“De constante toename van het ALGO-aanbod heeft historisch gezien de prijs gedrukt, hoewel dit langzaam lijkt te veranderen. ALGO heeft onlangs zijn ICO-prijs van $2,40 gebroken en hoewel deze snel naar beneden werd gedrukt toen beleggers winst namen, geloof ik dat ALGO de komende weken nieuwe all-time highs zou kunnen bereiken.”

De gastheer van Coin Bureau vermeldde ook dat Algorand uiteindelijk een top tien cryptocurrency zou kunnen worden door marktkapitalisatie, en merkte op dat er een kloof was tussen “waar ALGO is en waar het zou moeten zijn” op basis van de sterke fundamenten van het actief.

Vervolgens ging Guy verder met de bekende ‘Ethereum killer’ Solana. Hij voorspelde een soortgelijk traject als Algorand voor Solana in het laatste kwartaal van 2021, en zei dat SOL erin geslaagd is goed stand te houden als reactie op kortetermijnprijsacties in de cryptomarkten:

“Omdat de marktkapitalisatie van SOL al erg groot is, heeft het veel minder speelruimte dan Algorand in termen van prijswinsten. Als SOL de komende weken $220 bereikt, komt dit overeen met maar liefst 1000x rendement voor de ICO-investeerders van SOL.”

Met betrekking tot een prijsdoel voor Solana, zei Guy het volgende:

“Een realistisch prijsdoel voor de lange termijn voor SOL op dit moment zou rond de $300 liggen, wat iets minder is dan een 2x stijging van de huidige prijs.”

Hoe hoog de koersen van Solana en Algorand uiteindelijk zullen gaan, zal grotendeels zal afhangen van wat de rest van de cryptomarkt de komende één tot twee jaar doet, aldus de analist. Beide assets doen het echter momenteel erg goed qua adoptie. Guy schat dat Algorand 250.000 gebruikers heeft en dat Solana minstens 500.000 gebruikers heeft.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN