Bitcoin

Anonieme koper betaalt meer dan $360.000 in Bitcoin voor Colin McRae’s Subaru

Een anonieme koper heeft circa $360.000 in Bitcoin (BTC) betaald om eigenaar te worden van een ​​klassieke Subaru. Deze klassieke Subaru werd bestuurd door de Britse rallykampioen Colin McRae. Met de huidige koers van circa $48.000, komt dat neer op 7,5 Bitcoins.

Volgens een recent rapport stond de auto ergens in een schuur en wisten maar weinig mensen hoeveel deze Subara waard was. Volgens Lloyds Auctions zou de klassieke Subaru WRX niet meer dan $20.000 waard zijn.

Een onderzoek wees echter uit dat de auto bijzonder was, aangezien de Subaru werd bestuurd door autocoureurs Colin McRae en Carlos Sainz. Na de bekendmaking van zijn geschiedenis, steeg de prijs van de Subaru aanzienlijk. Een anonieme koper bood $360.000 dollar en interessant genoeg betaalde hij of zij in Bitcoin.

Eind jaren 90 was de klassieke Subaru zo populair dat de auto van McRae een van de iconische auto’s werd in het Colin McRae Rally PlayStation spel uit 1998. Over Colin McRae gesproken, de legendarische coureur was volgens Wikipedia misschien wel de meest succesvolle rijder in zijn vakgebied. McRae had vijfentwintig overwinningen op zijn naam staan en won één keer de wereldtitel. Ondanks zijn mooie carrière verloor de Schot op 39-jarige leeftijd zijn leven bij een tragische helikoptercrash in 2007.

Kan je met één Bitcoin een Lamborghini kopen?

Jesse Powel, CEO van crypto-exchange Kraken, werd dit jaar gevraagd waar hij de Bitcoin koers tegen het van 2021 ziet en wat we met één Bitcoin zouden kunnen kopen. Terwijl hij opmerkte dat Bitcoin op weg was naar ‘oneindig’, voorspelde hij dat Bitcoin in 2021 dezelfde prijs zou kunnen hebben als een Lamborgini en in 2022 de prijs van een Bugatti.

Wat kunnen we van BTC verwachten?

In gesprek met MSDaan (klik hier voor zijn Twitter kanaal) vroegen wij hem om zijn visie op de Bitcoin koers. Hij zei:

“Na de break-out van een aantal dagen terug hebben we een mooie stijging meegemaakt en zijn we netjes gesloten boven de fib 0.236. Na wat sideways-action hebben we gisteren geprobeerd de 49k zone te doorbreken, zonder succes. We zien immers dat we een bearish divergence hebben gevormd en dat de Mac-D een bearish cross heeft gemaakt. Voor nu willen we zien dat de fib 0.236 het gaat houden en is het lastig om een voorspelling te doen, al verwachten we wel een bullish continuation! Gunstig zal zijn dat we hier sideways bewegen zodat de alts bij kunnen trekken.”

Bitcoin

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN