Avalanche (AVAX) nu ook beschikbaar op Coinbase Pro

De Amerikaanse cryptocurrency-gigant Coinbase heeft aangekondigd dat het besloten heeft om nog een ‘Ethereum killer’ te vermelden op het handelsplatform Coinbase Pro.

De beurs kondigde namelijk aan dat het het smart contract-platform Avalanche (AVAX) op zijn professionele handelsplatform vermeldt door eerst inkomende overboekingen te accepteren en vervolgens handel toe te staan ​​zodra de liquiditeit het gewenste niveau bereikt. Het zei het volgende:

“Vanaf vandaag, woensdag 29 september, zullen we beginnen met het accepteren van inkomende overschrijvingen van AVAX naar Coinbase Pro. De handel begint op of na 9.00 uur Pacific Time (PT), donderdag 30 september, als aan de liquiditeitsvoorwaarden is voldaan.

De eerste paren die beschikbaar worden gesteld voor handel zijn Avalanche versus de Amerikaanse dollar (AVAX/USD), de Tether stablecoin (AVAX/USDT) en de EURO (AVAX/EUR).”

Maak nu een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting!

De beurs ondersteunt in eerste instantie alleen Avalanche op Coinbase Pro voordat het mogelijk wordt uitgerold op het belangrijkste Coinbase.com-platform en de mobiele apps van Coinbase.

De ondersteuning van Coinbase voor AVAX is beperkt tot Avalanche’s C-Chain-tokens. Avalanche heeft namelijk drie ingebouwde blockchains: Contract Chain (C-Chain), Platform Chain (P-Chain) en Exchange Chain (X-Chain). C-Chain is de Avalanche-blockchain gewijd aan smart contracts.

De notering van AVAX op Coinbase komt bijna twee weken nadat de Avalanche Foundation onthulde dat het $230 miljoen opgehaald heeft in een privé-tokenverkoop. De fondsen waren bedoeld om gedecentraliseerde financiën (DeFi), bedrijfsapplicaties en andere projecten in het Avalanche-ecosysteem te financieren.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!