Bitcoin (BTC)

Miljardair Orlando Bravo is bullish op Bitcoin

De Puerto Ricaanse multimiljardair Orlando Bravo, zei in een recent interview met CNBC dat hij een groot voorstander van cryptocurrency is en gelooft dat crypto een belangrijke rol zal spelen in het toekomstige monetaire systeem. Verder maakte hij bekend dat hij in Bitcoin (BTC) heeft geïnvesteerd, omdat hij verwacht dat de prijs de komende jaren zal stijgen.

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Orlando Bravo, die ook de mede-oprichter is van private equity- en groeikapitaalonderneming Thoma Bravo, sprak zijn vertrouwen in crypto uit en zegt dat het absoluut hier is om te blijven. De miljardair ziet crypto als een manier om hoge inflatie en transactiekosten te ontwijken en zei:

Hoe kon je niet van crypto houden? Kijk naar de beweging. Zijn we niet allemaal moe van al die transactiekosten? En wisselkoersen? En zien dat valuta’s in andere landen volledig worden gedevalueerd?

Verder bestempelde Bravo crypto als een geweldig systeem, dat zowel frictieloos en gedecentraliseerd is. De opmerkingen van Bravo komen nadat zijn bedrijf Thoma Bravo vorige maand deelnam aan de nieuwste Series B fondsenwerving voor FTX.

Net zoals dat zijn bedrijf posities inneemt in Bitcoin, is Bravo van mening dat andere grote instellingen de goudmijn net beginnen te ontdekken. Hij suggereert dat grote instellingen er binnenkort geld aan gaan toewijzen, en dat zou leiden tot een Bitcoin koersstijging.

“Voor mij is het vrij eenvoudig. In de toekomst zullen meer mensen het gebruiken dan nu, en het zal meer ingeburgerd raken. Instellingen beginnen daar pas net heen te gaan, en als dat eenmaal gebeurt, denk ik dat het in de loop van de jaren aanzienlijk zal toenemen. Ik ben erg optimistisch”, Orlando Bravo.

Bravo voegde eraan toe dat hij verder positief staat tegenover de onderliggende technologie van Bitcoin genaamd blockchain. Volgens hem is het zeer krachtig en biedt het soms betere use-cases dan op data gebaseerde software.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN