Cryptocointalk

CryptoCoinTalk: groene dag voor Bitcoin koers, maar gevaar voor bulls echter nog niet geweken

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

De Bitcoin koers ligt nog altijd in consolidatie waarbij zowel bullish als bearish argumenten te benoemen zijn. Tijdens de update van vandaag bekijkt onze Stan wederom de verschillende scenario’s en gaat Stan dieper in op de huidige stand van zaken. Je leest het hieronder!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Daggrafiek Bitcoin koers

De trend is nog steeds bearish. De afgelopen dagen hebben we niet heel veel interessante prijsactie gezien op de Bitcoin koers. Dit is ook de reden dat ik nog steeds dezelfde verwachtingen heb als vorige week (Analyse vorige week). Om de downtrend te breken moet de koers boven $48.860 breken. Zolang de koers daaronder blijft, is de trend nog steeds bearish. Beide scenario’s uit de vorige update zijn dus nog steeds mogelijk:

  • De supply zone ($46.830 tot $48.860) zou eerst gevuld kunnen gaan worden. Dan zullen we minder momentum omhoog zien richting deze zone, om vervolgens richting de demand zone ($37.250 tot $38.950) te gaan.
  • Een ander scenario is dat we door de supply omhoog gaan breken. Dit zou betekenen dat de bearish market structure gebroken is en dat je kan kijken naar long instapmogelijkheden in een nieuw gevormde demand.
Bitcoin koers

4-uur-grafiek Bitcoin koers

Hier zien we dat er bij de Bitcoin koers aardig wat liquiditeit gecreëerd is. De kans is vrij groot dat deze liquiditeit gepakt gaat worden en dat we daarmee de demand gaan vullen die er net onder ligt. Zie de bijgevoegde chart voor extra toelichting.

Bitcoin koers

Conclusie

De conclusie van de vorige update is nog steeds actueel bij de huidige update. Ik verwacht nog steeds dat de Bitcoin koers nog wel iets verder kan gaan zakken voordat we een verdere stijging gaan zien. Ik ben short term bearish totdat het tegendeel bewezen is.

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN