Cryptocointalk

CryptoCoinTalk: De Bitcoin koers laat groene cijfers zien, maar wat nu?

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

De Bitcoin koers laat na een paar bloedrode dagen eindelijk weer eens wat groene candles zien. Maar groene candles brengen een gevaar met zich mee. Een paar groene candles na een hoop rode candles wil niet per sé zeggen dat dat per sé bullish is. In de Bitcoin koersupdate van vandaag laat onze Stan zien waarom voorzichtigheid geboden is!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Daggrafiek Bitcoin koers

Op de daggrafiek zien we dat de Bitcoin koers de bullish structuur gebroken heeft. Dit met aardig wat bearish momentum. Wat kunnen we nu verwachten?

– De supply zone ($46.830 tot $48.860) zou eerst gevuld kunnen gaan worden. Dan zullen we minder momentum omhoog zien richting deze zone, om vervolgens richting de demand zone ($37.250 tot $38.950) te gaan.

– Een ander scenario is dat we door de supply omhoog gaan breken. Dit zou betekenen dat de bearish market structure gebroken is & dat je kan kijken naar long instapmogelijkheden in een nieuw gevormde demand.

Bitcoin koers

4-uur-grafiek Bitcoin koers

Dit is het scenario wat (vooralsnog) het meest logische is. Maar in het geval dat de Bitcoin koers boven het invalidatie punt komt, dan verwacht ik dat de Bitcoin koers na het maken van een higher low richting de supply zone rond de $58.100 tot $59.750 gaat bewegen.

Bitcoin koers

Conclusie

Gezien het sterke bearish momentum, de gebroken bullish structure verwacht ik dat de Bitcoin koers nog wel iets verder kan gaan zakken voordat we een verdere stijging gaan zien. Ik ben short term bearish totdat het tegendeel bewezen is.

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN