Ethereum 2.0 lancering

DeFi-markt staat op het punt te exploderen, aldus analist

De bekende crypto-analist Nicholas Merten heeft in een recente video met zijn 472.000 YouTube-abonnees gedeeld dat verschillende altcoins in de gedecentraliseerde finance (DeFi) -markt op het punt staan te exploderen. Hij zei het volgende:

“Ik denk dat dit een bredere trend is in de cryptowereld. En er zijn veel andere spelen in DeFi, niet alleen in het Ethereum-ecosysteem [maar] in de bredere cryptocurrency-ruimte, die het goed zullen doen.”

Hij merkte vervolgens op dat de DeFi-dominantie over de totale cryptomarkt onlangs is teruggekaatst naar de vorige hoogtepunten van mei 2021, wat historisch suggereert dat er nog een duw richting niewe hoogtes zou kunnen komen:

“En het lijkt erop dat, zoals we keer op keer hebben gezien, wanneer we hier terugkomen en de hoogtepunten opnieuw bekijken, we nieuwe all-time highs zullen bereiken op een veel verder hoger niveau, we gaan een paar procentpunten dominantie toevoegen.

Merten gaf aan dat hij verwacht dat de dominantie van DeFi de komende weken of maanden zal groeien tot 8% of 8,5%. Dit is aanzienlijk, aangezien het percentage momenteel ongeveer 6,5% bedraagt.

Maak nu een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting!

Naar welke munten kijkt Merten?

Vervolgens ging de analist verder met het benoemen van verschillende projecten waarvan hij denkt dat ze goede kans maken om te stijgen. Hij begon zijn betoog met Uniswap (UNI), die zondag meer dan 23% steeg. UNI’s recente piek in zowel prijs als volume vertelt Merten dat niet alleen UNI, maar ook de DeFi-sector als geheel zou kunnen opwarmen:

“Dit is een van de grootste sprongen die we hebben gezien van een van de grote spelers in de crypto-ruimte, en het is iets om rekening mee te houden, want het is niet alleen in de zin [van] prijs, maar ook in termen van volume tussen praktisch elke paar die we kunnen bekijken. We kunnen zien dat dit bijna een maand aan verkoopdruk begon weg te vagen tot aan de onderkant in USD- of BTC-termen.”

Tot slot wees Merten op het gedecentraliseerde leenprotocol Compound (COMP), waarvan hij denkt dat het zal uitbreken na een verdubbeling tegen BTC (COMP/BTC) in 2021:

“COMP is er een waarvan ik denk dat het een van die blue-chip DeFi-spellen is geweest die de tand des tijds hebben doorstaan. En daarnaast heeft het sinds het begin van het jaar een dubbele prestatie geleverd tegenover Bitcoin. Het begint echt die hogere dieptepunten hier te laten zien, consistent weerstandsbereik, waar ik denk dat we opnieuw een uitbraak zouden kunnen zien.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN