Cardano kan voor een explosie zorgen in crypto-innovatie, aldus Coin Bureau

De gastheer van Coin Bureau, ook wel bekend als ‘Guy’, heeft in een recente video aangegeven dat Cardano (ADA) een enorme nieuwe golf van crypto-innovatie kan veroorzaken die de lancering van Ethereum (ETH) zal evenaren. Dit vanwege het feit dat Cardano enorme kansen biedt met veel gedecentraliseerde applicaties (DApps) die op zijn mainnet zullen worden gelanceerd. Hij zei het volgende:

Gemakkelijk en snel ADA kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

“We staan ​​nu aan de vooravond van een nieuwe explosie in crypto-innovatie, zoals we sinds de lancering van Ethereum in 2015 niet meer hebben gezien, en early adopters zullen de grootste vruchten plukken.”

Guy zei vervolgens dat een van de redenen waarom gebruikers en ontwikkelaars zich aangetrokken voelen tot Cardano, is vanwege het unieke stakingsysteem, dat het volgens hem tot een van de meest gedecentraliseerde cryptocurrencies op de markt maakt:

“De stakingbeloningen nemen af ​​als er te veel Cardano in een enkele pool zit. Dit stimuleert decentralisatie. De stakingbeloningen van ADA bedragen momenteel ongeveer 4,5% per jaar, en het feit dat er geen stakingvergrendeling of ontgrendelingstijd is, maakt het een goed idee om dit te doen, vandaar dat bijna 70% van het aanbod van ADA momenteel wordt gestaked. Dit maakt Cardano de hoogst gewaardeerde blockchain op basis van actieve stakers.”

Guy waarschuwde echter wel dat het hebben van de twee na grootste crypto-gebruikersbasis een tweesnijdend zwaard kan zijn voor ontwikkelaars van Cardano:

“Cardano heeft meer dan 1,6 miljoen gebruikers en de gemeenschap is misschien wel de meest actieve in cryptocurrency. Dit is ongelooflijk, maar het is ook de ergste nachtmerrie van een ontwikkelaar, omdat ze weten dat hun DApps dat soort verkeer op geen enkele manier aankunnen. Als gevolg van deze realiteit stelt bijna elk Cardano-project de lancering uit om zijn infrastructuur te stresstesten, want als ze hun DApps nu inzetten, zullen ze worden gesloopt.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!