Bitcoin koers

Coinbase CEO doet voorspellingen voor Bitcoin en crypto-industrie in het algemeen

Brian Armstrong, CEO van Coinbase, deed in een nieuwe blogpost een aantal voorspellingen voor Bitcoin en de cryptocurrency-industrie in het algemeen. Hij gaf onder meer aan dat er een miljardair Bitcoin “flippening” komt die de wetenschap, technologie en goede doelen de komende jaren zal stimuleren. Hij gaf het volgende aan:

“Olaf Carlson-Wee en Balaji Srinivasan schatten dat tegen een prijs van $200.000 per Bitcoin, meer dan de helft van de miljardairs in de wereld van cryptocurrency zullen zijn. Of je nu denkt dat dit een goede zaak of een slechte zaak is, het betekent dat er in de jaren 2020 meer pro-technologische mensen zullen zijn met toegang tot grote hoeveelheden kapitaal.

Vermoedelijk zal dit de hoeveelheid investeringen in wetenschap en technologie vergroten, en ik denk dat we meer cryptomensen zullen zien die zich tot filantropie zullen wenden.”

Het hoofd van de cryptocurrency-beurs ging verder met het doen van verschillende andere voorspellingen met betrekking tot de toekomst van de crypto-markt. Hij voorspelde het onder andere naar dat “overheden en instellingen zullen op grote schaal de cryptocurrency-ruimte betreden” door digitale valuta’s vanuit de centrale bank (CBDC’s) te creëren.

Hij ging verder met aangeven dat de bezorgdheid over privacy zal weerspiegelen hoe het internet is overgegaan van HTTP naar beveiligde HTTPS-gatewayprotocollen, dat marktplaatsen volwassen zullen worden en dat gedecentraliseerde finance (DeFi) onafhankelijk zal groeien.

Armstrong merkte tevens op dat er een belangrijke wending is genomen van speculatie naar nuttige toepassingen in het dagelijks leven van mensen:

“Door cryptocurrency te verschuiven van voornamelijk handel en speculatie naar real-world nut, zullen de jaren 2020 een enorme toename zien van het aantal mensen dat cryptocurrency bezit en gebruikt, en de naald echt gaat verplaatsen naar wereldwijde economische vrijheid.”

Lees de volledige blog met voorspellingen vanuit Armstong door hier te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN