Ethereum

CryptoCoinTalk: Ethereum koers onderweg naar $5.000

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

De Ethereum koers doet het al maanden uitstekend en ondanks de recente daling van ruim 25% krult de koers wederom mooi omhoog. Een bullish Ethereum is over het algemeen vaak ook een bullish altcoinmarkt. Altijd goed dus om deze coin in de gaten te houden als je veel altcoins tradet. We gaan daarom vandaag speciaal voor jullie weer een uitgebreide blik werpen op één van de grootste altcoins van deze markt.

LET OP: dit is géén financieel advies!

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Daggrafiek Ethereum koers

De daggrafiek ziet er uitstekend uit. In de vorige Ethereum koersupdate gaven we aan dat er nog één vorm van resistance lag, rond de $3.924. En juist die resistance hebben we perfect afgewezen. Dit is niet per sé bearish, maar betekent gewoon dat het nog iets langer duurt voordat we een nieuwe all time high neerzetten.

Zoals de koers er nu naar uitziet lijkt een nieuwe all time high nog altijd in beeld en liggen we mooi op koers. Nu we een reclaim hebben gemaakt van het key level op de $3.327 én de higher low vasthouden ziet het er rooskleurig uit. Daarnaast hebben we ook nog een dagelijkse support zone gevormd op dat key level. Kortom, een hele hoop bullishe signalen rond hetzelfde punt. Mocht Ethereum dus nog een stap terug gaan doen richting de $3.403-$3.286 in combinatie met dat key level op $3.327 is dat een serieuze buy the dip kans.

Ethereum

4-uur-grafiek Ethereum koers

De 4-uur-grafiek laat extra mooi zien hoe de Ethereum Koers lokaal die marktstructuur weer bullish gebroken heeft, dus van lower highs en lower lows naar higher highs en nu dus mogelijk een higher low. De prijs hoeft helemaal niet terug te komen om de support terug te testen, maar mochten we dat dus wél doen ben ik hoe dan ook een koper. De setup is duidelijk aanwezig en daarna verwacht ik gewoon een beweging richting all time high prijzen.

Ethereum

Conclusie

Kortom, de Ethereum koers ziet er ontzettend sterk uit. Weinig redenen om hier momenteel bearish op te zijn. Daarom zijn pullbacks kansen om een buy the dip te doen. Wij kijken dus omhoog en naar mogelijk nieuwe all time highs, met als main target een Ethereum van $5.000.

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN